Суббота , 20 Апрель 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Ми мусимо стати однією національною командою (відео)

Замість політичних чвар і критиканства, українські патріотичні політики мають об’єднатися в одну національну команду, яка зосередиться на проведенні серйозних переговорів, захисті територіальної цілісності та людей по обидва боки лінії розмежування.

Про це під час ефіру на телеканалі «Україна», обговорюючи загострення на фронті, заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

«Я думаю про те, що там гинуть наші герої, там дуже сильно страждають люди, а в телеефірах намагаються з’ясовувати стосунки. Прикро дивитися на ці сутички на тлі тих подій, які розгортаються зараз на лінії  фронту. Ми маємо зрозуміти, що всі ми насправді на одному боці, на боці України», – зауважила Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» переконана, що політики мають докласти всіх зусиль, щоб стати єдиними довкола питання захисту українських кордонів, а вдаватись до критики та взаємних звинувачень – зайве.

«Зараз наше завдання – провести якомога якісніші переговори, захистити людей, які сьогодні мешкають по обидві сторони лінії фронту, зробити надсильною нашу армію, а не влаштовувати політичні протистояння та чвари. Країна в такій небезпеці й такому горі, що ми нарешті мусимо стати однією національною командою. Я дуже хочу цього дочекатися», – висловила сподівання Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...