Пятница , 19 Апрель 2024
Политика

Тимошенко стала на захист людей, – експерт

Зараз ми спостерігаємо цілковиту розгубленість влади, яка зосереджена не на розв’язанні тарифної кризи, а на пошуку винних у підвищенні тарифів, вдаючи, що вони тут ні при чому. Але найважливіше зараз вирішити цю проблему якнайшвидше і в інтересах людей, що і робить Юлія Тимошенко.

На цьому в ефірі телеканалу UKRLIFE.TV наголосила політична експертка Олександра Решмеділова.

«Питання в тому, як президентська команда буде розв’язувати тарифну проблему. Свої підходи вже озвучили в «Нафтогазі» і в.о. міністра енергетики Вітренко. Але ж давайте не забувати, що у «Нафтогазі» нещодавно була перевірка, яка виявила 225 мільярдів гривень, виведених за кордон. Однак нікого за це до відповідальності не притягли, влада взагалі закила очі на цю тему. Але у своїй офіційній заяві Юлія Тимошенко через соцмережі дуже чітко на це вказала, бо через тарифи чиновники «залазять у кишеню» кожної української родини», – повідомила Решмеділова.

Аналізуючи заяви лідерки «Батьківщини», експертка зауважила, що Тимошенко поставила інтереси українців у пріоритет і одна з перших виступила на їхній захист.

«Тимошенко закликає продавати українцям газ із підземних газових сховищ за ціною літньої закупки. Це дуже логічно. Адже літня ціна принципово нижча від нинішньої. А влада почала говорити щось про підвищення на ринку цін на нафту й газ. Тож основний заклик Тимошенко до влади – «якщо ви розгублені і не професійні, то відійдіть убік і дайте можливість вирішити кризовий момент тим, у кого вже є досвід і бачення», – зазначила Олександра Решмеділова.

На її думку, саме професійність дозволила «Батьківщині» підвищити свої рейтинги, про що свідчить й остання соціологія.

«Місцеві вибори також дозволили команді Тимошенко підвищити свій партійний результат на третину. Це пояснюється ще й тим, що рейтинги влади тануть, а також активізацією аполітичних виборців, які побачили, до чого призводить неявка на виборах», – зауважила експертка.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...