Вторник , 19 Март 2024
Политика

В Україні є досвідчений політик і професійний управлінець, що розуміє всі глобальні і локальні виклики для країни

Інтелектуальний локдаун або локдаун інтелекту. Саме так можна описати всіх представників влади «зелених шарикових», що свідомо добивають Україну з 2019 року. Людей, зайнятих тільки тим, щоб набити свої кишені із залишків бюджету, поки ми летимо у прірву під час пандемії коронавірусу та економічної кризи.

У той же час в Україні є досвідчений політик і професійний управлінець, що розуміє всі глобальні і локальні виклики для країни. Кризовий топ-менеджер, який знає, що потрібно робити вже вчора, сьогодні і завтра.

Це лідер опозиції і партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, яка в 2008-2009 роках провела країну з мінімальними втратами крізь бурю світової економічної кризи.І саме Тимошенко не тільки вказує цій некомпетентній владі на такі банальні речі, як треба правильно організувати лікування людей від коронавірусу. На те, що треба забезпечувати людей безкоштовними тестами і медикаментами.

Тимошенко говорить про те, що злочин в рази підвищувати тарифи на газ для  людей під час кризи, коли у нас є дешевий газ власного видобутку. Що в бюджеті на 2021 роки треба виділити десятки мільярдів саме на боротьбу з коронавірусом і на закупівлю вакцини, а не скорочувати ці витрати, як зібралися Зеленський-Шмигаль. Що треба збільшувати зарплати медикам, оскільки скоро просто не буде кому лікувати людей від коронавірусу. Що треба реально допомогти українцям грошима, перш ніж вводити будь-який локдаун.

Але є і ще важливий момент. Тимошенко, єдиний політик-управлінець, який володіє геополітичним мисленням і реальним патріотизмом, піднімає глобальні питання про те, яке місце займе Україна в новому коронавірусному світі. У світі глобального потепління, пандемій, війни за ресурси, масової міграції та тероризму. І головне – ким нас бачать глобальні гравці і у що нас можуть перетворити, якщо ми не будемо відстоювати національні інтереси.

Саме тому Тимошенко категорично виступає проти продажу української землі, яку зібрався влаштувати Зеленський. Оскільки одну з найбільш родючих земель у світі скуплять транснаціональні корпорації, остаточно перетворивши Україну в дешеву «сировинну базу». А мільйони українців – залишивши без роботи.

Саме Тимошенко воює проти продажу останніх в країні стратегічних державних підприємств і монополій, які Зеленський активно допомагає захопити західному капіталу. Позбавивши Україну впливу на всі транспортні потоки – від залізниці до газотранспортної системи.

Саме Тимошенко говорить про необхідність реструктуризації величезних міжнародних боргів, які ніхто, крім нас, не виплачує в кризу. Адже тільки «багата Україна» під час пандемії коронавірусу віддає на погашення боргів половину бюджету. Ті гроші, які треба було б спрямувати на соціальну підтримку людей і на боротьбу з пандемією.

Саме Тимошенко постійно підкреслює: Україна повинна робити ставку на національного виробника, на підтримку наукових технологій. І головне – на утримання фахівців в Україні, щоб вони не їхали з країни.

І саме Тимошенко каже, що Україна повинна в світі жорстко відстоювати свої національні інтереси. Як економічні, так і політичні. Оскільки ніхто за нас робити це не буде.

Іншими словами, Тимошенко – це єдиний політик, яка в нових геополітичних реаліях може на рівних прийняти участь у формуванні світової «повістки». І зробити Україну нарешті не об’єктом, а суб’єктом світової політки.

На жаль, «зелена влада» тільки здає національні інтереси України. Причому – свідомо. Оскільки Зеленського і Ко абсолютно не цікавить майбутнє країни. Не цікавить, як українці виживають під час коронавірусу. Не цікавить, що країна падає в прірву і що з Україною буде далі. Їм важливо лише одне – набити зараз свої кишені за рахунок все більшого зубожіння народу. Тому, поки до управління країною не прийде політик рівня Тимошенко, ми будемо жити тільки гірше і гірше. Питання тільки в тому, як скоро все остаточно впаде …

Дмитро Корнейчук

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Что Зеленский и МИД Польши считают о “выборах” в Российской Федерации?

Министерство иностранных дел Польши и Владимир Зеленский высказались о "выборах" президента РФ.

Прибытие военных Франции в Одессу будет виной России, – Макрон

Действующий лидер Франции заявил о том, что есть отправит войска в Украину.

Угроза шпионажа: Британия намерена ужесточить ограничения против Китая

Британия планирует сократить число граждан КНР, которые могут въезжать в страну.