Пятница , 29 Март 2024
Политика

“Це радянщина” – політтехнолог про переїзд Венедіктової у резиденцію ДУСі

Команда президента Володимира Зеленського продовжує зберігати атавізми радянщини.

Про це Gazeta.ua.ua сказав політтехнолог Віталій Бала, коментуючи переїзд генеральної прокурорки Ірини Венедіктової у резиденцію Державного управління справами, інформують “Вечірні Вісті”.

“Пересічним громадянам не подобається утримання дач, резиденцій. Особливо, коли соціально-економічний рівень погіршується.

Тільки глава держави має мати резиденції. Умовно літня і зимова, необхідний мінімум. Можливо резиденції ще мають мати спікер і прем’єр-міністр. Все.

На жаль, ті хто ідуть на вибори президента і потім заїжджають на вулицю Банкову, стають генеральними секретарями компартії. І всі ці атавізми Радянського Союзу зберігають і вдосконалюють. Чинна влада не стала винятком. Це радянщина. Яка безпека? Нехай подивляться у світі, кого як охороняють і яка кількість охорони.

Питання, наскільки Шмигаль самодостатній. Коли приймає рішення, які вважає за потрібне, а не ті, щодо яких до нього звернулися з вказівкою.

Спілкуюся із людьми, які займають великі посади. Складається враження, що більшість із них до цього не готові. Для них це, як виграв джекпот. Відключається здоровий глузд, починають жити у паралельному світі.

Команда Зеленського не професійна і не компетентна. Не розуміють, що таке будівництво держави. Займаються своїми особистими справами. Влада понесе політичну відповідальність на виборах”, – каже Віталій Бала.

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова орендує державну резиденцію у комплексі “Пуща-Водиця” за ціною – вдвічі нижчою за офіційну вартість інших будинків. Про це повідомила програма журналістських розслідувань “Схеми: корупція в деталях”.

Венедіктова скористалася секретною постановою Кабінету міністрів від 19 червня за підписом прем’єра Дениса Шмигаля. Нею державними дачами та резиденціями дозволили користуватися не тільки президентові, прем’єр-міністру й голові Верховної Ради, як було раніше, а й іншим громадянам “у визначеному суб’єктом управління порядку”. Венедіктова заявила, що її переїзд – тимчасовий, пов’язаний з міркуваннями безпеки.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...