Вторник , 19 Март 2024
Политика

Сергій Соболєв: Ці місцеві вибори будуть важливішими за минулорічні президентські і парламентські

Минулого року українці голосували на емоціях, на вірі вирішити всі проблеми країни одним голосуванням. Сьогодні люди вже побачили, на що спроможні «нові обличчя», і їхньому розчаруванню немає меж. На цих місцевих виборах люди не голосуватимуть за аматорів Зеленського і не піддаватимуться маніпуляціям.

Таке переконання висловив народний депутат, заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв в інтерв’ю інтернет-виданню NewFormat.

«Слуги народу» вже давно довели свою цілковиту неспроможність керувати державою. На жаль, у більшості з них практично відсутнє державне мислення. Непрофесіоналізм команди Зеленського вже всіх втомив. Їхні непродумані, незважені рішення, ухвалені закони негативно позначаються на якості життя українців», – вважає Сергій Соболєв.

Він наголосив, що для команди «Батьківщини» головний принцип під час формування команди – це професіоналізм. Цьому критерію відповідають понад 45 тисяч кандидатів до місцевих рад, а також майже півтори тисячі кандидатів на очільників ОТГ, які представлятимуть партію на нинішніх виборчих перегонах.

«Наші висуванці – професіонали, патріоти України і своїх громад. Вони довели людям на що здатні, показали хороші результати роботи протягом багатьох років. Ми орієнтуємо своїх кандидатів від партії «Батьківщина» жорстко дотримуватися тієї позиції, яку займає наш лідер Юлія Тимошенко і фракція в парламенті, – не допустити закриття шкіл, лікарень, ФАПів, розпродажу земель, створювати будь-де гральні заклади, казино. Тобто, це основні принципи нашої програми, на яких ми стоїмо», – наголосив нардеп.

Сергію Соболєв переконаний, що розповсюджений минулого року стереотип, що державою або містом може керувати кухарка чи шоумен, буде зламано.

«Україна сьогодні перебуває в умовах війни, економічної кризи, страшної пандемії, безробіття. Тож країні потрібні професіонали, які вміють організувати життя держави, налагодити роботу економіки, стимулювати бізнес, управлінські структури. Яскравим прикладом такого управлінця є Олексій Кучеренко, якого ми висунули кандидатом на пост мера Києва. Він має унікальне поєднання управлінського досвіду та управління різними рівнями, включаючи міністерство, адміністрацію. Впевнений, він зможе навести лад у Києві і забезпечити людям комфортне життя», – зазначив заступник голови партії «Батьківщина».

За його словами, команда «Батьківщини» оновлюється, але винятково людьми, які мають чималий досвід роботи в управлінській сфері, знають міське господарство та проблеми громад.

«В багатьох районах і областях у нас відбулося зміцнення організації. Іде омолодження, оновлення. Але для наших «нових облич» залишається головний принцип – це професіоналізм. До нас приєднуються люди, які розуміють куди вони йдуть, знають, що робити. Я думаю, що лише професіонали в таких непростих для України умовах можуть врятувати державу», – резюмував Сергій Соболєв.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Что Зеленский и МИД Польши считают о “выборах” в Российской Федерации?

Министерство иностранных дел Польши и Владимир Зеленский высказались о "выборах" президента РФ.

Прибытие военных Франции в Одессу будет виной России, – Макрон

Действующий лидер Франции заявил о том, что есть отправит войска в Украину.

Угроза шпионажа: Британия намерена ужесточить ограничения против Китая

Британия планирует сократить число граждан КНР, которые могут въезжать в страну.