Вторник , 16 Апрель 2024
Политика

Олексій Кучеренко: За рік ми вдвічі скоротимо час перебування киян у заторах

Олексій Кучеренко переконаний, що слід реалізувати як середньострокові, так і довгострокові заходи з розвантаження столичних доріг.

За 1 рік малобюджетними заходами, за умови швидкого фінансування, ми вдвічі скоротимо час перебування киян у заторах. Про це заявив кандидат в мери Києва від “Батьківщини” Олексій Кучеренко під час зустрічі з виборцями в Подільському районі, передає пресслужба.

Він пояснив, що це можливо реалізувати шляхом комплексного плану швидких рішень по негайному відновленню роботи міської електрички, оновленню й терміновому збільшенню рухомого складу міського транспорту, з перевагою електротранспорту та транспорту на воді, оновленню та оптимізації руху швидкісного трамваю і його синхронізації з роботою інших видів транспорту.

“В Києві, завдяки дослідженням світового банку Нью-Йоркської Транспортної академії, побудована транспортна модель Києва, яка з великою точністю може змоделювати будь-який сценарій. Тобто матиматично розраховується оптимальний сценарій транспортної проблеми, з нього обираються заходи, які якнайшвидше можуть зняти напругу”, – розповів політик.

Олексій Кучеренко переконаний, що слід реалізувати як середньострокові, так і довгострокові заходи з розвантаження столичних доріг.

“Це й добудови лінії метрополітену, й добудови розв’язок, а їх за нашими підрахунками біля 40, й розбудова Київської Великої Окружної дороги. Але це дуже масштабні та затратні проєкти, а нам треба вирішувати ці проблеми найближчим часом. Тому пріоритетними будуть швидкі, малозатратні заходи, які зможуть максимально швидко зняти напругу. Безумовно Києву потрібні й тунелі, і я впевнений, що за умови професійного керівництва і волі за 5 років реально реалізувати проєкти по будівництву 2 тунелів, які кардинально змінять транспортну схему міста”, – пояснив він.

kyiv.ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...

Украина осудила иранскую массированную атаку на Израиль

Украина высказала свою позицию относительно атаки Ирана по Израилю.

Что Зеленский заявил о планах Путина на счёт Харькова?

Путин желает захватить город Харьков, тем не менее, Украина делает всё, что...

Кэмерон призвал США разблокировать помощь Украине

Британский МИД призвал США к тому чтобы разблокировать пакет военной помощи украинскому...