Пятница , 19 Апрель 2024
Политика

Луценко: Ви звернули увагу, що слідство у справі Антоненка, Дугар та Кузьменко докорінним чином поміняло своє звинувачення?

«А ви звернули увагу, що слідство у справі Антоненка, Дугар та Кузьменко докорінним чином поміняло своє звинувачення?

Раніше звучала якась відверта ахінея про “захопився ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи велич арійської раси”, що Антоненко прагнув убивством Шеремета зробити свої погляди об’єктом уваги громадськості», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат ВР восьмого скликання Ігор Луценко.

«А зараз звучить більш реалістично – якісь невстановлені особи, діючи з “ряду особистих мотивів, вирішили створити вкрай резонансну подію з метою подальшої провокації численних акцій протесту”, для чого “втемну” залучили підозрюваних, не пояснивши мотивів та деталей того, що їх просять робити.

Я б переклав це з езопової мови слідчих на людську так: це була провокація, кого саме – ми вам не скажемо. Утім, хто до цього причетний, можна здогадатися легко.

Журналісти свого часу на відеозаписах виявили співробітника СБУ, котрий там, у тому злощасному кварталі, проводив оперативні заходи, за кимось слідкував.

Не секрет, що СБУ – це була і великою мірою залишається філією іноземних спецслужб. Тому якщо Антоненка і компанію використовували втемну, їх слід негайно звільнити і використати їх свідчення для пошуку винних серед тих, хто справді задумував цей огидний злочин», – завершує Луценко.

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...