Пятница , 29 Март 2024
Политика

Саакян: Можна по різному відноситися й справедливо критикувати президента, що і я роблю регулярно. Та він залишається щирим

«Чому Зеленський впевнено тримає лідерство й перемагає всіх кандидатів один до чотирьох (75% на 25%), згідно з дослідженням Рейтингу, яке вже всі рознесли по ФБ, як брехню по селі, було наглядно продемонстровано сьогодні», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Олег Саакян.

«Можна по різному відноситися й справедливо критикувати його, що і я роблю регулярно. Та він залишається щирим, а ореол справжності навколо нього не розвіюється. На тлі рафінованості та штучності інших “професійних політиків” він для пересічного виборця залишається “своїм” – він злится, захоплюється, обурюється, жартує, але він не зверхній. Зверхність – це те, що не пробачають, як пролетарсько так і націонал-демократично налаштовані українці. Це те, що не пробачили й Порошенку.

Сьогодні він єдиний відповідає тому уявленню та якості, яка була задана останніми виборами. На тлі двох полярних опозиціонерів Медвечука та Порошенка підсилених власними медіахолдінгами – він для виборця взагалі виглядає як безальтернативний.

Мати такий безпрецедентний рівень підтримки через рік – це найголовніший його успіх й значний потенціал. Поруч з тим, інструментів для його утримання та реалізації у нього скорочуються. Також, неухильно танутеме основний ресурс політика – час», – завершує політолог.

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...