Вторник , 19 Март 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Влада відкриває шлях до колонізації України

Юлія Тимошенко закликала парламент не підтримувати у першому читанні законопроєкт №2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення», ухвалення якого фактично означатиме колонізацію України.

Про це лідер «Батьківщини» заявила під час виступу у Верховній Раді.

«Сьогодні на голосування ставиться той законопроєкт, який передбачає продаж землі, в тому числі іноземцям, та продаж в одні руки по 210 тисяч гектарів. Це означає, що той, хто у світі має більше грошей, зможе «мати» й Україну», – наголосила Юлія Тимошенко.

Політик закликала парламентарів не загострювати ситуацію та не провокувати народ, «який закипає». На думку Юлії Тимошенко, відкриття ринку землі можливо лише після проведення референдуму та вивчення міжнародного досвіду з цього питання.

«Я дійсно вірила в те, що всі важливі рішення ухвалюватимуться через референдум, як це передбачено у програмі нашого президента. Сьогодні 75% людей згідно з опитуванням компанії «Рейтинг» виступають проти продажу землі», – зазначила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко обурилася, що розглядаючи таке важливе питання, владна більшість не дала слово аграріям, які категорично проти розпродажу землі. І без їхньої згоди ухвалювати це стратегічне рішення неприпустимо.

«Я буквально благаю кожного депутата: перед тим, як натиснути зелену кнопку, подумайте, як ви входите в історію України. Або як ті, хто руйнує Україну в стратегічній перспективі, або як ті, хто захищає її майбутнє. Не боротьба в залі важлива, а майбутнє нашої держави!» – підсумувала політик.

 

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Что Зеленский и МИД Польши считают о “выборах” в Российской Федерации?

Министерство иностранных дел Польши и Владимир Зеленский высказались о "выборах" президента РФ.

Прибытие военных Франции в Одессу будет виной России, – Макрон

Действующий лидер Франции заявил о том, что есть отправит войска в Украину.

Угроза шпионажа: Британия намерена ужесточить ограничения против Китая

Британия планирует сократить число граждан КНР, которые могут въезжать в страну.