Вторник , 19 Март 2024
Политика

Ми разом віримо в Україну, – Юлія Тимошенко подякувала команді та виборцям (відео)

Юлія Тимошенко подякувала всій команді «Батьківщини», яка виборює чесний результат голосування, та всім, хто підтримав партію на парламентських перегонах.

«Батьківщина» успішно входить до парламенту. Ви – прекрасна армія, армія, що бореться за Україну. Ви продовжуєте на кожній дільниці захищати результат, ви продовжуєте бути на сторожі чесних виборів», – звернулася Голова партії до своїх соратників.

Вона також попросила представників «Батьківщини» не залишати виборчі дільниці, поки останній протокол не буде підрахований: «Від нашої команди зараз на всіх дільничних виборчих комісіях залежить, наскільки чесними будуть ці вибори».

Юлія Тимошенко також подякувала всім, хто голосував за «Батьківщину» і «всупереч великій інформаційній хвилі» 20 років був разом з нею та вірив у її перемогу.

«Лише наша команда має стратегічний покроковий план дій. Ми стояли проти кланової системи 20 років, ми разом боролися проти олігархів. Ми з вами 20 років були однією командою. Дякую всім, хто з нами продовжує йти. Ми віримо у вас, ви вірите у нас. І ми разом віримо в Україну», – підсумувала лідер партії.

ba.org.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Что Зеленский и МИД Польши считают о “выборах” в Российской Федерации?

Министерство иностранных дел Польши и Владимир Зеленский высказались о "выборах" президента РФ.

Прибытие военных Франции в Одессу будет виной России, – Макрон

Действующий лидер Франции заявил о том, что есть отправит войска в Украину.

Угроза шпионажа: Британия намерена ужесточить ограничения против Китая

Британия планирует сократить число граждан КНР, которые могут въезжать в страну.