Четверг , 25 Апрель 2024
Происшествия

Двоє депутатів від “ЄС” намагалися заїхати на елітному Mercedes по сходах у багатоповерхівку (відео)

Сам Микола Пущак заперечив свою причетність до нічного інциденту в Пустомитах / скріншот з відео

У ніч на п’ятницю, 20 листопада, двоє новообраних місцевих депутатів від «Європейської солідарності» Микола Пущак та Андрій Жидачек на елітному позашляховику Mercedes G500 намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів

Про це повідомляє видання Zaxid.net, якому вдалося отримати записи з камер відеоспостереження, що встановлені в цьому будинку.

Інцидент стався близько 00:10 біля будинку №2 на вулиці Радоцинській у Пустомитах. На записі видно, що у двір багатоповерхівки заїжджає авто і зупиняється перед входом до під’їзду. Через деякий час автомобіль рушає з місця і починає їхати до дверей під’їзду по сходах. З другої спроби машині вдалося піднятися на ґанок будинку, після чого депутати заднім ходом спустилися назад.

За кілька хвилин з авто вийшли Андрій Жидачек та ще двоє чоловіків. Один з них зняв з машини реєстраційні номери. Далі вони спілкувалися біля автомобіля, після чого двоє чоловіків поїхали, а Андрій Жидачек зайшов у будинок. Судячи з усього, зазначають у виданні, компанія була у нетверезому стані. 

За інформацією Zaxid.net, Жидачек винаймає квартиру у цій багатоповерхівці. Також один з мешканців будинку розповів виданню, що окрім Жидачека в автомобілі був його однопартієць, депутат місцевої ради Солонківської ОТГ Микола Пущак. І Жидачек вже вибачився перед мешканцями. Він пообіцяв відновити знищені сходи, а також придбати п’ять вогнегасників або камери спостереження як моральну компенсацію за збитки. Відтак мешканці до поліції заяв не писали.

Сам Микола Пущак заперечив свою причетність до нічного інциденту в Пустомитах.

«Я не розумію, про що йдеться», – прокоментував він.

Але журналістам вдалося з’ясувати, що Mercedes G 500 з державною реєстрацією ВС0900ВС зареєстрований на Пущак Любов Михайлівну 1958 року народження, родичку депутата.

36-річний Микола Пущак раніше був головою Жирівської сільради, що входить до складу Солонківської ОТГ. На місцевих виборах у 2020 році він планував балотуватися від «ЄС» на посаду голови Солонківської ОТГ, але потім передумав і став депутатом ради Солонківської ОТГ.

33-річний Андрій Жидачек пройшов у Пустомитівську міську раду від партії «Європейська солідарність». 

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Россияне запустили несколько групп “Шахедов” по Украине

ВС РФ запустили по территории украинского государства ударные беспилотные летательные аппараты "Шахед".

Количество жертв обстрела Одесского района выросло

Количество жертв, погибших из-за обстрела Одесского района украинского государства 10 апреля продолжает...

В Риге началось расследование против мужчины, сорвавшего украинский флаг

В центре столицы латвийского государства мужчина сорвал флаг украинского государства.

В Гонконге макака заразила человека редким вирусом через укус, приемник коронавируса

Мужчина на данный момент находится в критическом состоянии в отделении интенсивной терапии.