Четверг , 28 Март 2024
Происшествия

Чи було самогубство? Загибель українки в Нідерландах обростає новими подробицями

У Нідерландах в порту міста Роттердам знайшли мертвою 39-річну українську громадянку, членкиню екіпажу лайнера Regal Princess Євгенію П. Жінку витягли з моря рятувальники, але допомогти їй уже не змогли.

Як повідомляв «Главком», за попередньою інформацією місцевої поліції, смерть українки сталася внаслідок самогубства. Тіло загиблої доправили до місцевого моргу. Родичів померлої повідомили про факт смерті. Без матері у Кривому Розі залишився неповнолітній син.

На відео, яке є у розпорядженні «Главкома» видно, як тіло загиблої піднімають з моря на борт корабля. Як розповіли друзі жінки, у неї був зламаний шийний відділ хребта, травма, несумісна з життям.

«Є інформація, що причиною смерті могло стати скасування чартера, яким жінка мала повернутися додому», повідомляла ВВС у перші дні трагедії. Але такі мотиви трагедії викликають багато запитань у друзів і колег загиблої. У розмові з «Главкомом» вони розповіли, що Євгенія була психологічно стійкою людиною, якій залишалося два дні до повернення додому. «Вона розповідала про те, скільки подарунків вона накупила сину Богдану, дуже чекала повернення», – розповіла Наталія, колега загиблої, яка бачилася з Євгенією за два дні до трагедії. Інша колега припустила, що причиною самогубства могли бути конфліктні стосунки з одним із членів менеджменту корабля, які мали місце впродовж кількох місяців. Не відкидають друзі і версію про нещасний випадок. «У неї були проблеми з тиском. Мешкала в каюті на 10 поверсі. Можна припустити, що вийшла на балкон, їй стало погано і вона, враховуючи її високий зріст, випала, перелетівши через перила», розповіла Галина, інша колега загиблої.

Один із колег загиблої Рикардо Лейсон розмістив на своїй сторінці у Facebook жалобний пост на честь Євгенії. «Ми шануємо нашого товариша по команді, члена нашої сім’ї Regal Princess», – написав він.

Співрозмовники «Главкома» зазначають, що праця на подібних рейсах дуже складна і виснажлива, часто спілкування членів екіпажу з керівництвом ускладнене ще й тим, що менеджмент не володіє англійською мовою. Колеги загиблої не вірять, що у цій історії вдасться встановити істину, адже хоч багато людей могли бачити трагічний випадок, ніхто зізнаватися не буде, боячись втратити роботу.

Трагічний випадок у Нідерландах є третім самогубством на круїзних лайнерах за останні два тижні. Окрім того, нагадаємо, днями у Мексиці знайшли мертвим українського моряка, члена екіпажу вантажного судна Panamax Alexander, проводиться розслідування.

glavcom.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

В результате обстрела Боровой погиб мальчик 12 лет

Российские военнослужащие обстреляли Боровую Харьковской области.

Во время воздушной тревоги харьковчане услышали серию взрывов, вызванных российскими дронами

Ночью 26 марта во время воздушной тревоги на территории Харькова местные жители...

В Кривом Роге услышали серию взрывов, повреждено водоснабжение

На территории Кривого рога Днепропетровской области местные жители рассказали о том, что...

В Варшаве на украинку набросился таксист

На территории Варшавы таксист накинулся на украинку в своём автомобиле.