Пятница , 29 Март 2024
Происшествия

У Львові невідомі в захисних костюмах і масках намагалися пограбувати помешкання під виглядом дезінфекції

Мерія Львова закликає мешканців бути обережними, щоб не стати жертвами шахраїв.  Про це пише Depo.Львів. Сьогодні зранку до однієї з підопічних Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян прийшли невідомі в захисних костюмах та масках і намагались потрапити до помешкання під приводом потреби провести дезінфекцію. Львівська міська рада наголошує, що проводити прибирання власних помешкань із дезінфікуючими засобами варто, але це мають робити самі мешканці.

“Сьогодні зранку до однієї з підопічних нашого Центру в двері подзвонили двоє невідомих в захисних костюмах і масках. Вони сказали, що мають доручення провести дезінфекцію у всіх квартирах. На щастя, наша підопічна не пішла на контакт та не відчинила двері. Наші соціальні працівники завжди розповідають підопічним, щоб не пускали до власних помешкань незнайомих осіб, а якщо стаються такі випадки – щоб негайно телефонували до соціального працівника”, – розповів Віталій Брославський, директор Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

“На жаль, є багато охочих розжитись на біді. І насправді таке може трапитись не лише зі старшими людьми. Тому ми закликаємо усіх львів’ян бути обачними і не легковажити власною безпекою. Наголосіть на цьому своїм рідним, батькам, дітям”, – наголосив Ігор Кобрин, начальник управління соціального захисту ЛМР.

depo.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

В результате обстрела Боровой погиб мальчик 12 лет

Российские военнослужащие обстреляли Боровую Харьковской области.

Во время воздушной тревоги харьковчане услышали серию взрывов, вызванных российскими дронами

Ночью 26 марта во время воздушной тревоги на территории Харькова местные жители...

В Кривом Роге услышали серию взрывов, повреждено водоснабжение

На территории Кривого рога Днепропетровской области местные жители рассказали о том, что...

В Варшаве на украинку набросился таксист

На территории Варшавы таксист накинулся на украинку в своём автомобиле.