Пятница , 19 Апрель 2024
Происшествия

На кордоні з Румунією виявили рекордну партію контрабандних сигарет (відео)

На кордоні з Румунією українські прикордонники виявили рекордну партію контрабандних сигарет у 146 ящиків на 2-2,5 мільйона гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужбі.

“Рекордну у цьому році партію контрабандних сигарет – 146 ящиків – затримали на Буковині прикордонники Чернівецького загону. Тютюнові вироби до Румунії намагалися переправити жителі прикордонного Красноїльська в ніч з 20 на 21 лютого”, – йдеться у повідомленні.

Групу молодиків, які прямували з ношами в бік кордону, виявив прикордонний наряд відділу “Красноїльськ”. З появою прикордонників чоловіки вдалася до втечі. Не зупинили їх навіть попереджувальні постріли угору. Однак, під час переслідування правопорушників, охоронцям кордону за допомогою службового собаки вдалося вийти на слід одного із утікачів. Жителя Красноїльська прикордонники затримали близько опівночі.

Перевіряючи прилеглу до кордону територію на цьому напрямку групою реагування та резервом, що прибув на ділянку кордону, виявлено понад 50 пакунків із сигаретами різних марок. Загалом прикордонники виявили 146 ящиків підакцизного товару. За попередньою оцінкою вартість сигарет, затриманих військовослужбовцями Держприкордонслужби, становить 2-2,5 мільйони гривень.

Щодо затриманого, то йому доведеться відповідати за спробу порушення державного кордону та злісну непокору законним вимогам представників Держприкордонслужби.

Зараз встановлюється його причетність до переміщення контрабандних сигарет та інших осіб, які можливо є його спільниками.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Количество жертв обстрела Одесского района выросло

Количество жертв, погибших из-за обстрела Одесского района украинского государства 10 апреля продолжает...

В Риге началось расследование против мужчины, сорвавшего украинский флаг

В центре столицы латвийского государства мужчина сорвал флаг украинского государства.

В Гонконге макака заразила человека редким вирусом через укус, приемник коронавируса

Мужчина на данный момент находится в критическом состоянии в отделении интенсивной терапии.

Сколько людей пострадало от ночной атаки ВС РФ по Харькову?

В Харькове из-за попадания российского БПЛА в дом частного типа во время...