Субота , 22 Червень 2024
Головне

Як швидко отримати мільйон монет у Hamster Kombat?

У проекті Hamster Kombat з'явився квест, пройшовши який гравці можуть отримати додаткові монети.

У проекті Hamster Kombat з’явився квест, пройшовши який гравці можуть отримати додаткові монети. Кількість цієї нагороди – мільйон монет, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Hamster Kombat.

У грі з’явився квест, заснований на системі абетки Морзе. Гравець може ввести певне поєднання символів, використовуючи тапи та отримати нагороду у вигляді мільйона монет.

Для того, щоб отримати цей мільйон, потрібно ввести BTC на азубуці Морзе. Тричі топаємо на “Прибуток за тап”. Хом’як стане червоним, після чого можна розпочинати введення символів, використовуючи систему сигналів Морзе. Буква B це буде -••• (1 довгий тап, 3 рази короткий). Літера Т це – (1 довгий тап), З це -•-• (1 довгий, короткий, довгий, короткий). При помилці у введенні потрібно розпочинати заново.

Між літерами важливо робити невелику паузу. Пауза триватиме до того, як на екрані з’явиться введена вами літера. Щоразу, коли Ви правильно вводите літеру, вона з’являтиметься на екрані. Усі літери вийдуть у поле нагороди над монетою і після цього на ваш ігровий рахунок впаде 1000000 монет. Також коди будуть оновлюватися щодня о 19:00 за UTC.

Сам проект є вкрай перспективним.

Leave a comment

Залишити відповідь

Related Articles

Росармія намагається відтіснити ЗСУ з лівого берега Херсонської області

На фронті протягом доби 21 червня сталося 120 бойових зіткнень.

Росія хоче залишити українців без світла та тепла взимку

США ухвалили рішення про те, що необхідно посилити постачання ракет для систем...

Комбо карти Hamster Kombat 19 червня

Hamster Kombat – гра в жанрі клікер на платформі Telegram, де користувачі...