П’ятниця , 4 Жовтень 2024
Герці Халеві
Головне

ЦАХАЛ не дозволить “Хезболлі” залишитися на півдні Лівану, – начальник Генштабу Ізраїлю

Ізраїль рішуче налаштований знищити інфраструктуру "Хезболли" на півдні Лівану, щоб бойовики більше не могли загрожувати його безпеці.

Ізраїль рішуче налаштований знищити інфраструктуру “Хезболли” на півдні Лівану, щоб бойовики більше не могли загрожувати його безпеці, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на The Times of Israel.

Начальник Генштабу Ізраїлю генерал-лейтенант Герці Халеві наголосив, що для захисту північних районів країни та повернення їх мешканців додому необхідно ліквідувати бойовиків та їхні бази біля кордону.

Ізраїльські війська вже проводять операції на території Лівану, активно знищуючи об’єкти “Хезболли” та ліквідуючи терористів. Халеві заявив, що удари по позиціях бойовиків триватимуть у Бейруті та інших районах Лівану, щоб запобігти будь-яким майбутнім загрозам.

Ці дії спрямовані на створення безпечних умов для повернення мешканців північної частини Ізраїлю, які були змушені залишити свої будинки через постійні обстріли з боку “Хезболли”. Ізраїль має намір повністю усунути бойовиків і не дозволити їм закріпитися у цих регіонах у майбутньому. США розглядають можливість запровадження санкцій проти ЦАХАЛу.

ЦАХАЛ заявив, що відстежує понад 100 іранських БПЛА.

Leave a comment

Залишити відповідь

Свежие новости

Погода

Related Articles

У Міноборони показали новітні зразки української зброї

Міноборони України представило іноземним партнерам новітні зразки зброї, включаючи безпілотники, протитанковий комплекс...

Британська розвідка пояснила дії російської авіації у Чорному морі

Російські пілоти бомбардувальників уникають ударів у Чорному морі, боячись бути збитими, і...

РФ стверджує про удар ОДАБ-9000 по Вовчанську, але це малоймовірно

У мережі з’явилося відео, на якому показано потужний вибух у Вовчанську, який...

Хакери ГУР атакували фінсектор Російської Федерації

Кіберкорпус Головного управління розвідки Міноборони України здійснив кібератаку на фінансовий сектор Росії,...