Пятница , 19 Апрель 2024
Экономика

Юлія Тимошенко: Активний розвиток вітчизняного товаровиробництва – це один з кроків, необхідних українській економіці

Україна має всі можливості для розвитку економіки шляхом власного товаровиробництва. Не можна дозволяти, аби влада шляхом проштовхування псевдореформ перетворила країну на сировинний придаток.

На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час зустрічі із колективом «Ічнянського молочноконсервного комбінату».

«Моєю метою завжди було зробити так, щоб Україна не торгувала сировиною, щоб ми торгували тільки готовим продуктом. І зараз ми знаходимося на прекрасному підприємстві «Ічня», де якраз втілена ця мрія – те, що ми не торгуємо сировиною, а торгуємо кінцевим продуктом, постачаємо згущене молоко у 70 країн світу. Можете уявити потужність, яка могла б бути в України, якби таких підприємств по переробці всього, що у нас виготовляється у сировинному вигляді, було більше. Тоді рівних Україні – не було б», – зауважила Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини» переконана – необхідно якнайшвидше змінювати антинародну стратегію влади з перетворення України у сировинний придаток, яким нас намагаються зробити, має бути змінена. Україна має стати країною, яка виготовляє якісний кінцевий продукт.

«Це – наш шлях. Україна мусить і має всі можливості, щоб для себе виготовляти сама органічні продукти харчування, високої якості, за абсолютно поміркованими цінами. І тоді країна буде заможною. І я хочу подякувати за те, що сьогодні в країні вже є успішні приклади того, як будувати вітчизняну економіку», – запевнила Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Курс доллара и евро вновь начали подниматься, — валютные обменники

Курс американской валюты в обменных пунктах украинского государства продолжили рост.

Доллар продолжает падать в цене, новые показатели американской валюты

Курс американской валюты в обменных пунктах украинского государства показал небольшое снижение.

Reliance Industries отказывается от покупок российской нефти

Reliance Industries не будет покупать нефть РФ, которая была загружена в танкеры...

ЕС планирует направить ресурсы Центробанка Российской Федерации в Украину с июля этого года

Согласно предложению ЕС Украина начнёт получать средства прибыли Центробанка РФ.