Среда , 24 Апрель 2024
Культура

Меріл Стріп, Бенедикт Камбербетч та інші. Тайка Вайтіті зібрав зірок для читання книги Роальда Дала

Меріл Стріп, Бенедикт Камбербетч і багато інших зірок приєдналися до організованих режисером Тайкою Вайтіті читань книги Джеймс і гігантський персик письменника Роальда Дала, щоб зібрати гроші на боротьбу з коронавірусом.

Оскароносний режисер Тайка Вайтіті об’єднався з компанією Roald Dahl Story для відтворення книги Дала в 10 частинах, пише The Guardian.

Крім Вайтіті, Стріп і Камбербетча, до розповідання цієї історії приєднаються десятки акторів, в тому числі Кріс і Ліам Хемсворт, Райан Рейнольдс, Люпіта Ніонго, Мінді Калінг і Кейт Бланшетт.

У першому епізоді брати Хемсворт озвучують тітку Спондж і тітку Спайкер, а в другому ролі злих тіточок дісталися Стріп і Камбербетчу.

Перший і другий епізоди доступні для перегляду вже зараз, а решта частин будуть випускатися на каналі Roald Dahl на YouTube щопонеділка, середи та п’ятниці.

Вайтіті заявив, що Джеймс і гігантський персик – це «божевільна, чудова казка» про «життєстійкість дітей, тріумф над негараздами і подолання почуття ізоляції, яке не могло б бути більш актуальним, ніж сьогодні».

«Будучи дорослою дитиною і багато раз читаючи Джеймса і гігантського персика своїм дівчаткам, я дуже радий можливості спілкуватися з моїми друзями і переказати цю історію, щоб допомогти тим, хто найбільше її потребує прямо зараз», – додав Вайтіті, який є сценаристом і режисером двох майбутніх оригінальних мультсеріалів за мотивами Роальда Дала для Netflix.

Метою даної співпраці є збір коштів для некомерційних організацій, які борються з Covid-19 в найбільш уразливих районах світу. Компанія Roald Dahl Story виділила пожертвування на суму 1 млн. Доларів благодійним організаціям, в тому числі благодійної організації Roald Dahl Marvelous Children в Великобританії, яка надає медсестер-фахівців тяжкохворим дітям.

nv.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...