Пятница , 29 Март 2024
Культура

Офіційно: Меган Фокс розлучилася з Браяном Остіном після 10 років шлюбу

Впродовж останніх тижнів у мережі ширилися чутки про розлучення голлівудської пари. Актор Браян Остін наважився офіційно заявити, що розійшовся з дружиною Меган Фокс. Він зізнався, що завжди буде любити зірку та продовжить виховувати трьох дітей разом з коханою.

Резонансну заяву 46-річний американський актор зробив для видання Us Weekly. Браян Остін підтвердив, що вони з Меган Фокс розлучилися після 10 років шлюбу, проте не став розсекречувати причини розриву. Судячи з усього, ініціатором стала саме 34-річна актриса. 

Браян Остін оголосив, що шлюборозлучний процес тривав з кінця 2019 року. Він не приховує, що його почуття до дружини досі не згасли, а розрив став для нього справжнім розчаруванням. Проте експодружжя продовжить разом виховувати трьох синів та вже планує спільний сімейний відпочинок, аби не травмувати дітей. 

“Я завжди буду її любити. І я знаю, що вона завжди буде любити мене. І я знаю, те, що ми побудували нашу сім’ю, – це дійсно круто і по-справжньому особливо”,
– наголосив Браян Остін. 

Зауважимо, що Меган Фокс вже встигли запідозрити у романі з репером  Після чуток про розлучення Меган Фокс запідозрили у романі з відомим репером  Machine Gun Kelly. Секс-символа помітили у компанії 30-річного американського виконавця минулих вихідних у Лос-Анджелесі. Тоді вони з кавою та їжею автомобілем вирушили у напрямку будинку Меган в місті Калабасас. Ексчоловік голлівудської акторки прокоментував й ці чутки про новий роман зірки. Він наголосив, що зараз Меган Фокс та Machine Gun Kelly – друзі.

“Ми з Меган говорили про нього. Нині вони просто друзі. Я довіряю її вибору, у неї завжди був дуже гарний смак. Я не хочу, щоб люди думали про неї чи про нього зле або вважали, що я був жертвою”, – прокоментував ймовірні стосунки ексдружини Браян Остін. 

24tv.u

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...