Пятница , 19 Апрель 2024
Культура

«Я втратив все, чого добився»: Кевін Спейсі порівняв свій стан з становищем тих, хто втратив роботу через коронавірус

Два з половиною роки тому Кевін Спейсі втратив роботу і репутацію через звинувачення в сексуальних домаганнях. Свій стан актор порівняв з положенням людей, які стали безробітними через пандемію коронавіруса. Розповідаємо подробиці.

60-річний актор Кевін Спейсі, якого близько дюжини чоловіків звинуватили в домаганнях, після чого Спейсі звільнили з багатьох проектів і перестали пропонувати нові ролі в кіно, порівняв свій стан з становищем людей, які втратили роботу через пандемію коронавіруса. Про це він розповів у відеозверненні для Bits and Pretzels.

«Не думаю, що для когось буде сюрпризом, що мій світ повністю змінився восени 2017 року. Моя робота, багато моїх відносин, моє становище в моїй власній галузі – все це зникло всього за кілька годин, – каже Спейсі. – Я не люблю говорити людям, що розумію ситуацію, в якій вони перебувають, тому що це їх власний унікальний і дуже особистий досвід. Але в даному випадку мені здається, що я можу зрозуміти, як це – коли твій світ раптово зупиняється ».

«Я цінував себе тільки завдяки своїй роботі. Я визначав себе тільки через свою роботу. Ось ким я був, – додав Спейсі, підкресливши, що йому дуже шкода тих, хто втратив свою роботу. – У вашому діловому житті можуть бути проблеми, але немає нічого більш важливого, ніж ваше життя. Я знаю, що це може бути важко почути прямо зараз, але саме в такі моменти у нас є шанс згадати, що найважливіше в житті – це наше здоров’я. Не тільки фізичне здоров’я, але і психічне ».

Нагадаємо, що в жовтні 2017 року Спейсі виявився в центрі скандалу. Актор Ентоні Репп публічно розповів про домагання з боку Спейсі: на момент інциденту Реппу було всього 14. Спейсі довелося публічно вибачитися перед Репп, це не допомогло: актора вирізали з нового фільма Рідлі Скотта за місяць до прем’єри, звільнили з серіалу «Картковий будиночок», а поліція в США і Великобританії почала розслідування.

В ході розслідування 15 чоловіків розповіли про неналежну поведінку Спейсі, в тому числі актор Гай Пірс. У червні 2019 прокурори штату Массачусетс відкликали звинувачення в сексуальному насильстві проти Спейсі, проте відновити свою репутацію акторові, володареві багатьох почесних премій, в тому числі лаурета «Оскара», так і не вдалося.

trserial.net.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...