Пятница , 26 Апрель 2024
Культура

Бейонсе пожертвувала $6 мільйонів постраждалим від пандемії

Американська співачка Бейонсе пожертвувала $6 млн на допомогу, зокрема психологічну, постраждалим під час пандемії коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляється на її сайті.

«Багато сімей живуть у будинках у районах, які недостатньо обслуговуються, де соціальне дистанціювання практично неможливо. Спільноти, в яких уже не вистачало коштів на освіту, охорону здоров’я і житло, нині стикаються із загрозливими показниками захворюваності та смертності. Вони не мають доступу до тестування і справедливого медичного обслуговування. Це безпрецедентні часи, і нам знадобляться наші колективні зусилля, щоб змінити ситуацію», – йдеться у публікації.

Як наголошується, для вирішення цих потреб фонд співачки BeyGOOD разом з фондом засновника Twitter Джека Дорсі Start Small «пожертвують 6 мільйонів доларів місцевим організаціям» для закупівлі необхідних захисних та дезінфікуючих засобів.

Співачка сподівається, що завдяки фінансуванню організації зможуть продовжувати приймати тих, кому потрібна психологічна допомога у Х’юстоні, Нью-Йорку, Новому Орлеані та Детройті.

ukrinform.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...