Пятница , 29 Март 2024
Культура

“Герміоні” вже 30: цікаві факти з життя Емми Вотсон

15 квітня знаменита голлівудська акторка Емма Вотсон святкує день народження! У 2020 році знаменитій виконавиці ролі Герміони виповнилось 30 років. З цієї нагоди журналісти LifeStyle 24 підібрали цікаві факти з життя зіркової іменинниці, яких ви могли не знати.

Емма Вотсон народилась у Парижі. Мабуть, саме тому акторка є прихильницею моди та залюбки наважується на фешн-експерименти, приміряючи нетипові дизайнерські вироби. 

Батьки Емми – Жаклін і Кріс Вотсони – британські адвокати. Однак повторювати успіх в юриспруденції їхня донька не поспішала. Ще з 6 років вона мріяла стати акторкою, тому батьки робили все можливе, аби Емма втілила свій задум. Талановита дівчина відвідувала драматичний гурток, який і допоміг їй здобути світову славу. А все тому, що вчителька порадила Еммі Вотсон взяти участь у прослуховуваннях до першого фільму про Гаррі Поттера. Юна акторка, не зволікаючи, зробила це і отримала роль Герміони. 

Хоч зйомки у “Гаррі Поттері” не можна назвати легкими, адже створення культових кінострічок розтягнулось на довгі 10 років, проте вони допомогли невідомим і юним акторам отримати бажану славу і популярність. 

Емма Вотсон не любить нічого викидати, тому в її дамській сумочці можна знайти все. Спеціально для Vogue вона показала, що щодня носить з собою. Від окулярів та серветок і до подушки.

Емма Вотсон має чимало книг у своїй бібліотеці. Однак вона не проти ділитись ними з іншими. Акторка часто розважається, ховаючи видання у нью-йоркському метро та роблячи знімки з місця сховку. Так чимало прихильників вже отримали подарунки від Емми Вотсон.

Окрім цього, акторка – посол доброї волі ООН. Емма Вотсон має свої благодійні проєкти та виділяє мільйони доларів на їх підтримку. 

24tv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...