Вторник , 16 Апрель 2024
Культура

Monatik, Юлія Саніна, Dantes і Tayanna розповіли про те, як озвучували персонажів анімації «Тролі 2:Світове турне»

Нова пригода виведе яскравих тролів далеко за межі звичного. Герої з’ясують, що крім них існують ще й інші племена. Усі вони шанують свій власний стиль: фанк, кантрі, техно, класика та рок. На порозі нових викликів і небезпек тролі зазвучать на повну силу різними голосами!

MONATIK (Принц Ді) запалив у ритмі фанку! Артист із захватом поділився враженнями: «Герой припав мені до душі ще під час кастингу. По-перше, Музика! Я обожнюю музику в стилі фанк і часто надихаюсь нею під час створення власного репертуару. По-друге, я дуже люблю Андерсона Пака, який озвучив Принца Ді в оригінальній версії анімації. Дубляж – процес непростий, бо ти маєш повністю перевтілитися в свого персонажа, навіть рухатися, як він. Але це водночас і крутий челендж! Протягом усього робочого процесу мені неймовірно імпонував настрій, музика і пісні героя, адже Принц Ді дарує вітамін D. Для нашої родини анімація «Тролі» – одна з найулюбленіших історій. Ми з синами знаємо напам’ять, мабуть, кожну пісню, що звучить там. Сподіваюсь, діти будуть вражені почувши мій голос у новій частині».

Харизматична фронтвумен гурту The Hardkiss ЮЛІЯ САНІНА подарувала свій голос нестримній королеві хард-року Барб. Співачка була у захваті  від  своєї героїні:  «Яка ж вона шалена! Барб – це десь моє альтер еґо, вона щиро вірить, що рок врятує світ, і її мета довести це усім навколо. Щоправда, методи обирає дещо брутальні, але згодом розумієш, що, насправді, вона хороша дівчинка, яка просто заплуталась. Зовні моя героїня трохи на мене подібна: яскрава, рішуча і завжди готова до експериментів та нових образів. Пригода «Тролі 2: Світове турне» – це візуально і технічно досконалий продукт, а ще вперше в історії анімації вони зачепили дуже цікаву музичну тему. Оця боротьба стилів, дружні жарти між музикантами різних напрямків і багато чудової музики. Кожен обере для себе улюбленого троля  і дорослі і діти. А я вже визначилася!»

Король Тролекс –  дебют у дубляжі для співака і телеведучого  ВОЛОДИМИРА ДАНТЕСА. Новий досвід подарував безліч яскравих вражень: «Я давно хотів спробувати попрацювати у дубляжі анімації, бо сам обожнюю мультики і дивлюся усі нові релізи. І тут така можливість! Що може бути крутіше, ніж дублювати короля техно?!  Тролекс драйвовий, стильний, яскравий, і, що найважливіше, він завжди на позитиві. Правитель дбає про своїх підданих і випромінює добро. Девіз мого героя такий, як і в мене – сім’я, любов і музика. Робота у проекті була справжнім викликом, особливо незвичний для мене вокал. Я викладався на всі 100%.  Усіх запрошую у кіно, нехай ритм запалить вас!»

Незрівнянна TAYANNA перевтілилася у кантрі-зірку Дику Діксі: «Я обожнюю працювати з анімацією – це так захопливо! У повсякденному житті ми з сином постійно імітуємо голоси, приміряємо на себе незвичні та цікаві ролі і не пропускаємо жодної прем’єри мультиків. З Діксі у нас багато спільного: вона вольова, талановита і нестримно-смілива дівчина, яка вас точно здивує. А ще вона стильна красуня і надзвичайно обдарована виконавиця кантрі. Зізнаюсь чесно, під час роботи трохи нервувала, адже не знала, чи вдасться налаштувати тембр голосу на потрібну тональність, бо  кантрі – непростий музичний стиль. Щиро сподіваюся, що мені це вдалося. Тож обов’язково йдіть у кіно, щоб насолодитися яскравою пригодою та почути нас з Діксі  і зарядитися настроєм від нових суперхітів».

Анімаційний хіт «Тролі 2: Світове турне» від чарівників DreamWorks Animation представляє яскраву команду зірок українського дубляжу. У кожного свій характер і свій власний музичний стиль:

MONATIK – ПРИНЦ ДІ

ЮЛІЯ САНІНА – КОРОЛЕВА БАРБ

DANTES – КОРОЛЬ ТРОЛЕКС

TAYANNA – ДИКА ДІКСІ

 Дивіться яскраву анімаційну пригоду «Тролі 2: Світове турне»  у кіно з 19 березня!

«Вечірні Вісті»

 

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...