Вторник , 23 Апрель 2024
Культура

Коли вийде нова серія “Друзів”?

Ажіотаж навколо продовження культового серіалу “Друзі” тривав близько року. Однак творці епізоду та легендарні актори такі дійшли згоди і навіть назвали ймовірну дату прем’єри.

На шляху до створення нового епізоду серіалу “Друзі” було чимало перешкод: то права на франшизу викупила інша компанія, то актори хотіли “захмарні” гонорари, то не всім зіркам підходив час фільмування через насичений графік. Однак фанати культового серіалу дочекалися офіційної заяви – продовженню бути! А на сайті Deadline навіть написали, коли чекати нову серію “Друзів”.

Передісторія: спершу права на франшизу належали телеканалу NBC і Warner Bros. Television, після чого компанія Netflix вирішила їх викупити. Пізніше стало відомо, що улюблена компанія “Друзів” досі не втрачає популярності і фанати хотіли б побачити продовження. Студія Warner Bros. перекупила права за 425 мільйонів доларів і заявила про випуск епізоду.

За даними іноземних видань, прем’єра нового епізоду “Друзів” відбудеться у день запуску потокового сервісу HBO Max. Точна дата поки що невідома, однак зазначається, що феєрична прем’єра відбудеться вже в квітні цього року.

24tv.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...