Суббота , 20 Апрель 2024
Культура

Цікаві факти про фільм «Гола правда»

Ролі у фільмі, який стартує в українському прокаті напередодні Дня усіх закоханих, 13 лютого, виконали Дмитро Ступка, Ксенія Мішина, Слава Камінська, Андрій Джеджула, Поліна Василина, Богдан Юсипчук, Ольга Арутюнян та Євген Ламах. Згідно із сюжетом стрічки восьмеро друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого приятеля Андрія (Дмитро Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч у «мафію», хоч у «крокодила». Однак головна фішка клубу – «Детекторрум» із унікальним та надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

Факти про фільм «Гола правда»

  1. Назва «Гола правда» з’явилася разом з ідеєю самого фільму. На думку режисера Олександра Бєляка вона ідеально описує події стрічки.

  2. На майданчику панувала дружня атмосфера. Усі актори приїхали одним потягом до Одеси та жили разом в одному готелі.

  3. Одну з головних ролей виконує відомий український актор Дмитро Ступка, зірка фільмів «Крути 1918» та «Правило бою». Спочатку він мав грати роль, яку згодом віддали Богданові Юсипчуку. А Дмитро перевтілився у власника клубу, у якому відбуваються події стрічки.

  4. Для Слави Камінської, зірки гурту «НеАнгели», це уже другий фільм, у якому вона виконує одну з головних ролей.

  5. Режисер фільму Олександр Бєляк також з’являється у стрічці.

  6. Щоб набрати вагу для ролі, Богдан Юсипчук був вимушений повністю змінити свою дієту: їв багато фастуфуду та пив пиво з сосисками.

  7. На терасі, де знімали одну з сцен, протягом зйомок дерева були ще зеленими. Однак на наступний день після завершення зйомок листя опало.

  8. У «Детекторрумі», кімнаті, де усе таємне стає відомим, зйомки тривали кілька днів поспіль. За словами режисера, у певний момент атмосфера у кімнаті стала дуже напруженою – просто як у фільмі. «До бійки, звісно, не дійшло, але думаю, якби було ще кілька знімальних днів, гримерам довелось би замазувати синці під очима акторів».

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...