Пятница , 19 Апрель 2024
Культура

Дмитро Ступка, Ксенія Мішина та Слава Камінська в офіційному трейлері гарячої комедії «Гола правда»

У мережі з’явився офіційний трейлер відвертої комедії «Гола правда». Головні ролі у стрічці виконують українські зірки Дмитро Ступка, Слава Камінська, Богдан Юсипчук, актриса та переможниця шоу «Танці з зірками» Ксенія Мішина («Кріпосна», «Селфіпаті»), шоумен Андрій Джеджула, актори Поліна Василина («Скажене весілля»), Ольга Арутюнян (Дизель Шоу) та Євген Ламах («Крути 1918», «Черкаси»).

 Згідно із сюжетом, восьмеро друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого приятеля Андрія (Дмитро Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч у «мафію», хоч у «крокодила». Однак головна фішка клубу – «Детекторрум» із унікальним та надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

 Режисер фільму Олександр Бєляк говорить, що комедія має розкрити сутність людських стосунків:

«Я впевнений, що стосунки між людьми (і дружні, і романтичні) були б інакшими, якби вони знали всю правду одне про одного. Ситуації, коли люди щось приховують, можуть виглядати і смішно, і сумно водночас. Ми спробували показати, що може статись з групою друзів, коли правда виходить назовні».

 Одну з головних ролей у фільмі «Гола правда» виконує відомий український актор Дмитро Ступка, зірка фільмів «Крути 1918» та «Правило бою». У процесі підготовки його роль пішла Богданові Юсипчуку, а Дмитро перевтілився у власника клубу, де, власне, і відбуваються події. Його кохану дівчину Єву грає зірка дилогії «Скажене весілля» Поліна Василина:

«Це досить нова для мене історія, навіть трохи виклик. Більшість сцен відбувались за столом, тож кожен погляд, кожен рух – усе як на долоні. Було складно, але круто і цікаво!»

 Прем’єра шалено відвертої комедії «Гола правда» відбудеться напередодні Дня Святого Валентина, 13 лютого 2020 року, у всіх кінотеатрах України.

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...