Пятница , 29 Март 2024
Культура

«21 міст»: ні драйву, ні інтриги

Трейлер стрічки «21 міст» режисера Браяна Кірка неймовірно зачарував: стільки драйву ми давно не відчували.  І це ж усього за пару хвилин часу! До того ж нас поінформували, що продюсерами картини стали  брати Руссо, які знімали вже культових «Месників». Окрім того, головну роль  у фільмі виконав Чедвік Боузман, найбільш відомий за роллю Чорної Пантери у кінематографічному всесвіті Marvel. Тож здавалося, що фільм має бути феєричним. Натомість він став головним розчаруванням року!

Сюжет стрічки виявився доволі простим. Двоє злочинців вбивають вісьмох поліцейських. І детектив Андре Девіс (Чедвік Боузман) відкриває на них полювання. Для того, щоб впіймати вбивць, поліція перекриває двадцять один міст, що веде на Мангеттен. Але чи самі поліцейські такі вже святі?

Чесно кажучи, трейлер стрічки був куди більш змістовним, аніж сам фільм. Та й жодного драйву вже не відчувалося під час перегляду картини. Протягом ста хвилин екранного часу  відчуваєш справжнє обурення й навіть злість від того, що тебе просто обдурили. Та й, в принципі, вже на початку фільму здогадуєшся, чим усе закінчиться. Недарма це кіно ледь окупилося, заробивши у світовому прокаті усього 37 мільйонів доларів при бюджеті у 33 мільйони!

Та й Чедвік Боузман також розчарував. Він – не Брюс Вілліс, не Ідріс Ельба чи Дензел Вашингтон. Ці хлопці здатні не те що 21 міст перекрити, аби двох вбивць відловити, а врятувати усю планету! Та й харизми їм не займати. А от у Боузмана вона наче випарувалася. Хоча в тій же «Чорній Пантері» він виглядав досить пристойно. Його персонаж дуже гармонійно розбавив строкату команду месників. Але у стрічці «21 міст» Чедвік грає неначе після візиту до дантиста. – настільки йому погано та сумно.

Тож, мабуть, не варто витрачати час на перегляд  цієї дешевої кримінальної драми, а краще дочекатися виходу сиквелу «Чорної Пантери». Хоча вийде стрічка в прокат лише 6 травня 2022 року. Але ж це очікування точно окупиться сторицею.

 

Євгенія ПРОРИВАЙ 

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...