Четверг , 28 Март 2024
Культура

«Хороші хлопці» – дуже доросле муві

Примусити глядачів плакати дуже легко: для цього достатньо розповісти якусь сльозливу історію. А от примусити від душі посміятися – навпаки, надто складно. Згадайте, коли востаннє кіношники презентували нам дійсно смішну комедію. Доведеться копирсатися в пам’яті дуже довго. Втім, можна цього не робити. Просто вмощуйтеся зручненько в кріслі та насолоджуйтесь переглядом найсмішнішої та найсміливішої комедії останнього часу під назвою «Хороші хлопці».

Так от, трьох шестикласників – Макса (Джейкоб Трембле), Тора (Брейді Нун) та Лукаса (Кіт Л. Вільямс) запросили на круту вечірку. Та от біда – хлопцям доведеться грати у «пляшечку», але ж вони зовсім не вміють цілуватися! Тож головні герої повинні обов’язково навчитися це робити до вечора.

Для початку вони занурюються у простори інтернету. Та у Всесвітній мережі вони трохи заблукали й вирішили, що краще буде пошпигувати за сусідкою та її коханим…

Хлопці тишком беруть дрон батька одного з них та готуються до «майстер-класу». От тільки вони так захопились прихованими зйомками, що впустили чудо-апарат на сусідську ділянку. І тепер до вечора їм потрібно буде повернути дрон та навчитися цілуватися! Тож на шестикласників чекає захопливий квест, під час якого вони порушать безліч правил…

Комедія режисера Джина Ступницького доволі сороміцька: у стрічці чимало зовсім недитячих жартів. Та що там говорити, якщо навіть дорослим буде трохи незручно. Але з іншого боку, фільм видався дуже милим. І навіть гумор «нижче поясу» на диво доречним. Буває і таке! Ми, дорослі, і самі зануримося у спогади, згадуючи про своє дорослішання. Таке кумедне і таке складне… От тільки тут виникає питання до самих американців: чому, знімаючи настільки розкуті фільми та пропагуючи цю розкутість, вони в реальному житті настільки скуті умовностями? Якась подвійна мораль?

Та повернімося до цього веселого муві. Найголовніший скарб фільму – маленькі актори. Про юного генія Джейкоба Трембле, який неперевершено зіграв у декількох фільмах (згадайте лише оскарівську «Кімнату»), уже знає весь світ. А от його екранні друзі – Брейді Нун та Кіт Л. Вільямс – ще зовсім невідомі. Однак можна сказати, що вони навіть переграли Джейкоба. Та що там, вони переграли більшість відомих дорослих комедійних акторів. У тому числі й Сета Рогена, який був продюсером стрічки.

Хлопці неабияк повеселились на знімальному майданчику і змогли передати свій настрій глядачам. Тож майже усі півтори години екранного часу ви будете реготати.

 

Євгенія ПРОРИВАЙ

“Вечірні Вісті”

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...