Четверг , 28 Март 2024
Культура

Вийшов тизер фільму «ДахаБраха. Шлях»

З нагоди 15 річчя гурту ДахаБраха український продакшн SKYDIVEFILM PRODUCTION знімає документальний фільм. 

«ДахаБраха.Шлях» – повнометражна документальна стрічка, яка розкриває феномен одного з найвідоміших українських гуртів у світі, амбасадорів української культури. Щороку їхня географія збільшується, десятки країн, сотні солд-аутів на всіх континентах. 

Шлях – це портрет не лише учасників гурту, а кожного свідомого українця. Музична подорож в серце нації разом з чотирма музикантами: Марком Галаневичем, Іриною Коваленко, Оленою Цибульською та Ніною Гаренецькою.

«Часто гурт виступає в країнах, де люди вперше бачать і чують щось про Україну. Тому найважливіша місія «ДахиБрахи» – за допомогою музики показувати якою ж насправді є наша країна. Разом з гуртом ми поринемо в мандри магічного створення музики, анімованих спогадів дитинства героїв, але найцікавіше – зазирнемо за куліси яскравих, але водночас непростих буднів артистів», – розповідає режисер фільму Анна Корж.

Продюсером стрічки стала – Оксана Капінос. Зйомки фільму розпочались у листопаді 2018 під час всеукраїнського туру гурту.  Зараз творці фільму працюють на проектом в рамках програми American Film Showсase  у Лос-Анджелесі. 

Вечірні Вісті

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...