Четверг , 28 Март 2024
Культура

«Загадкове вбивство» — жахлива пародія на детективи Агати Крісті

Платформа Netflix поставила випуск повнометражних фільмів на конвеєр. Цього року вже було кілька «гучних» прем’єр, серед яких «Розбійники з великої дороги», а також «Потрійний кордон». І от минулого тижня Netflix презентувала стрічку, яка точно мала стати справжнім хітом. Це комедійний детектив під назвою «Загадкове вбивство» з Адамом Сендлером і Дженніфер Еністон у головних ролях.

Трейлер настільки заінтригував глядачів, що вони масово кинулись дивитися це муві. Стрімінг-сервіс оголосив, що фільм встановив абсолютний рекорд за кількістю переглядів – за перші три дні його подивився 31 мільйон кіноманів. Для Netflix це найвищий результат за підсумками прем’єрного вікенду. Але чи насправді усе так добре?

У центрі сюжету подружжя Шпіців – Нік (Адам Сендлер) та Одрі (Дженніфер Еністон). Ця пара прожила у шлюбі п’ятнадцять років і незабаром вони мають відзначати річницю весілля. Одрі сподівається, що чоловік все ж подарує їй подорож до Європи, яку обіцяв ще коли вони тільки-но одружилися. Та Нік спочатку навіть і не здогадується про мрію дружини. Втім, обставини складаються таким чином, що головний герой все ж купує авіаквитки…

У літаку Одрі знайомиться з відомим мільярдером Чарлі Кавендішем (Люк Еванс) і той запрошує подружжя відпочити на розкішній яхті його родича. Головні герої погоджуються: коли ще випаде така нагода? Вони ж прості американці: вона – перукарка, він – поліцейський… А тут трапився такий шанс шикарно відпочити.

Та Шпіци навіть не уявляють, що на них чекає. А їм доведеться розслідувати жахливе вбивство. Як і в детективах Агати Крісті, підозрюваних буде безліч, та Одрі з Ніком усе одно знайдуть вбивцю. Бо ж виходу в них просто немає іншого. Чоловік та дружина самі стали головними підозрюваними, і якщо вони не розкриють якнайшвидше таємницю, то інспектор Лоран Делакруа (Дані Бун) їх заарештує.

Адам Сендлер та Дженніфер Еністон вже грали разом у вибуховій комедії «Дружина напрокат». Тоді ця пара наробила багато галасу: було ну дуже смішно. Нині ж акторам наче гонорар недоплатили: час від часу виникало питання, чи це, бува, не двійники?.. Чому ж вони грають так ганебно?

Насправді ідея створити таку собі пародію на детектив Агати Крісті була просто геніальною. Але її втілення в життя стало абсолютно жалюгідним. Режисер Кайл Ньюачек та сценарист Джеймс Вандербілт, здається, самі в житті не читали творів видатної письменниці… Їхня пародія вийшла дуже блідою та зовсім несмішною.

Так, за кількістю переглядів фільм встановив рекорд. Але чи є це перемогою? Звісно, ні, бо сподівання глядачів виявилися марними. Тож краще не витрачати час на перегляд цієї стрічки, а просто передивитися будь-яку комедію з Еністон чи Сендлером, і ви отримаєте масу задоволення. А ще краще перечитати будь-який детектив Агати Крісті!

 

Євгенія ПРОРИВАЙ 

“Вечірні Вісті” 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...