Пятница , 26 Апрель 2024
Разное

Поблизу Авдіївки ворожий снайпер поранив українського бійця

Підрозділи сепаратистів 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за минулу добу і з початку нинішньої доби. Одного українського військового поранив ворожий снайпер.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у ранковому зведенні в середу, 26 травня, інформує UAINFO.org 

Отже, недалеко від населеного пункту Новомихайлівка противник відкривав вогонь із протитанкових гармат і стрілецької зброї.

Поблизу селища Новгородське здійснено обстріл з мінометів 82-мм калібру. 

Біля Водяного незаконні збройні формування тричі застосовували в сторону українських позицій автоматичні станкові і ручні протитанкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

У районі населених пунктів Світлодарськ і Золоте-4 сепаратисти відкривали вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Водночас у напрямі позицій ЗСУ, біля селища Березове, помітили ворожий безпілотний літальний апарат типу Мавік, який перетнув лінію розмежування. Українські захисники зі стрілецької зброї збили цей дрон.

Станом на 7:00 ранку 26 травня зафіксували два порушення режиму припинення вогню. Поблизу Авдіївки противник відкривав вогонь зі снайперської зброї. Одного бійця ЗСУ поранили. 

“Військовослужбовцю оперативно надали першу медичну допомогу, і доставили його в лікувальний заклад. Стан здоров’я пораненого задовільний”, – заявили в штабі.

Крім того, вогонь по позиціях ЗСУ зафіксували біля Павлополя. Противник стріляв зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

На обстріли сепаратистів українські війська відкривали вогонь у відповідь. 

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Лёгкий рецепт кружевных пасок-краффинов

Кружевные паски-краффины выглядят довольно необычно, ведь они напоминают одновременно кекс и круассан.

Какие растения нужно срочно обрезать, чтобы они пышно цвели?

Дачники и огородники в весеннюю пору активно занимаются обрезкой кустов и деревьев.

Учёные показали как меняется внешность человека если спать меньше 7 часов

Недостаток сна в современном мире является обыденной вещью.

Рецепт домашнего салата с печенью, но без картошки

Салат с печенью - вкусное и полезное блюдо, которое легко приготовить.