Четверг , 18 Апрель 2024
Разное

Окупанти минулої доби чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один захисник України зазнав поранення

Протягом минулої доби, 11 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил, інформує UAINFO.org

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», неподалік населеного пункту Пищевик, противник відкривав вогонь у бік наших позицій з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Талаківки – зі стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських захисників неподалік Новозванівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Окупанти застосували по нашим воїнам гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Стан його здоров’я – задовільний. Бійця доставили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу.

На дії противника нашими воїнами надано адекватну відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Метою дій окупанітв, як і у попередні дні, було провокування Збройних Сил України на відкриття вогню у відповідь та подальшого звинувачення в обстрілах населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури тимчасово окупованих територій.

Зокрема, російські найманці здійснили низку провокацій в районі населених пунктів Золоте 4 та НОВОЗВАНІВКА Луганської області, які були спрямовані на реалізацію чергового інформаційного кейсу антиукраїнської спрямованості.

У підсумку, створено штучну напруженість навколо ділянки розведення Золоте, в межах якої російсько-окупаційні війська вже другий місяць поспіль проводять роботи невизначеного характеру, про що систематично повідомляється у звітах СММ ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 12 березня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Зокрема, поблизу населеного пункту ПІСКИ збройні формування Російської Федерації відкривали провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

NASA сфотографировали розовые вспышки на Солнце

Фотограф NASA сделал эффектные кадры во время недавнего солнечного затмения.

Рецепт домашнего соуса “Тартар” вкуснее магазинного аналога

Соус "Тартар" является очень пикантным и подходящим ко многим блюдам.

Насколько чистые стаканы в Укрзализныце? Проверка  на стафилококк

Чаепитие в поездах Укрзализныци – это уже ритуал, который проходят практически все...

Какой кофе не вредит здоровью? Совет кардиолога

Кофе это очень частый напиток на столах людей по всему миру.