Пятница , 19 Апрель 2024
Разное

“Іноді ліпше мовчати”: що не так із заявою Зеленського про загибель трьох вояків на фронті

Й от нам знову. Президент Зеленський у телеґрамі нарозповідав, як троє наших бійців підірвалися на буцімто наших же мінах – принаймні це випливає з його запису – і нароздавав вагон доручень. Провести заняття з особовим складом, щоб на міни не наступали, “ще активніше” проводити розмінування, ну й, звісно ж, за 10 днів чекає імен винуватців

Ні, там є, звичайно, і версія про дистанційну диверсію ворога – але із загального тексту якось цілком очевидно, що вона там не приший кобилі хвіст.

Словом, учіться, скільки дурного й непотрібного можна зробити одним-єдиним дописом, якщо ти президент і верховний головнокомандувач.

Читайте також: Убивство перед днем народження: омріяне “перемир’я” Зеленського вже давно зламалося

Вдумайтесь, яка тепер почнеться катавасія на фронті. Оця вся біганина з покаранням невинуватих і нагородженням непричетних. Уявіть, як будуть “проводити заняття з особовим складом” і “протягом місяця” ревізувати мінні позиції.

Про пошук винних конкретно в цій трагедії – ну… пригадується, президент уже вимагав бігом надати йому винних у вбивстві Шеремета. Скінчилося це якось погано – причому найгірше там те, що й досі ще нічого не скінчилося…

У сепарів, ясна річ, тепер пропагандистське свято: дурні “укропи” рвуться на своїх же мінах, а ми “хароші, слиш ти, ОБСЄ, ілі как тєбя там”. Натомість у нас тут розпочнеться черговий голівар. Що Зе – суцільна зрада, а сам наїжджає на бійців й офіцерів; що самі ви зрада, прохоботи кляті; і погнали по старому колу, ну бо куди ж без цього. І так далі.

Читайте також: Зеленський потрапив у пастку “перемир’я” і не знає, як вилізти з цього болота – журналіст

Я не знаю: Зеленському, безумовно, має бути видніше, є ж спеціальні люди, що йому доповідають. Але невже не можна було висловити належним чином співчуття рідним і близьким, а заяви щодо можливих причин – і покарання винних! – робити вже десь згодом, спокійніше й після завершення бодай якогось слідства?

Але ж ні. Ці ж кляті воріженьки в соцмережах почнуть: ага, нічого не робить, штафірка! Тому негайно треба виступити, і то так, “щоб усі боялись, щоб не насміхались”, як той вовк у мультику про Капітошку, еге ж.

Хоча, здавалося би, раз критикують усе одно лише агенти всякого там Порошенка (ну, останнім часом знову з кожної праски чутно про це), то на чорта на них звертати таку вже увагу?

Словом, два роки терміну на носі, а досі ніхто до Володимира Олександровича не доніс, що ця робота – не для оплесків. Не сцена, на якій стоїш, а тобі аплодують. Й іноді краще мовчати.

Олександр МИХЕЛЬСОН

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

NASA сфотографировали розовые вспышки на Солнце

Фотограф NASA сделал эффектные кадры во время недавнего солнечного затмения.

Рецепт домашнего соуса “Тартар” вкуснее магазинного аналога

Соус "Тартар" является очень пикантным и подходящим ко многим блюдам.

Насколько чистые стаканы в Укрзализныце? Проверка  на стафилококк

Чаепитие в поездах Укрзализныци – это уже ритуал, который проходят практически все...

Какой кофе не вредит здоровью? Совет кардиолога

Кофе это очень частый напиток на столах людей по всему миру.