Четверг , 28 Март 2024
Разное

Окупанти минулої доби чотири рази зривали “тишу” на Донбасі

Протягом минулої доби, 16 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

“В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру неподалік Красногорівки. Зі станкових протитанкових та підствольних гранатометів противник відкривав вогонь неподалік Водяного, що на Приазов’ї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, поблизу населеного пункту Південне збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі снайперської зброї”, – йдеться у повідомленні. 

На прицільні обстріли зі сторони противника українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 17 лютого, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими бійцями, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. 

Як повідомлялось, протягом 15 лютого на більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів у районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігалася “тиша”.

Фото: Міноборони

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Искусство селфи: как делать идеальные фото на смартфон

Смартфоны, уровень технологичности которых растет год от года, уже давно заменили цифровые...

Как НЭК готовились к атакам ВС РФ по энергетической инфраструктуре?

В результате нанесённых ВС РФ комбинированных атак и обстрелов по Украине энергетическая...

ВС РФ пытаются создать свои морские беспилотники для новых атак, — Буданов

Военная промышленность РФ пытается создать морские беспилотники ударного типа самостоятельно.