Вторник , 16 Апрель 2024
Разное

Зведення ООС: бойовики 4 рази порушили режим тиші

Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Дотримуючись режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

Про це повідомив пресцентр Об’єднаних сил.

7 грудня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Так, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік позицій українських захисників неподалік Водяного, застосувавши при цьому автоматичні станкові гранатомети.

Факт порушення режиму зафіксовано у вечірній час і у районі населеного пункту Новотроїцьке, де ворог застосував підствольні гранатомети та великокаліберні кулемети. А біля Авдіївки противник здійснив постріл з ручного протитанкового гранатомета.

Провокаційні дії російсько-окупаційних військ не становили загрози для життя і здоров’я українських захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Також, нашими воїнами було виявлено факт інженерного обладнання позицій з напрямку тимчасово окупованої Горлівки у бік українських підрозділів в районі населеного пункту Південне

Від початку поточної доби, 8 грудня, порушень домовленостей, що були досягнуті 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи, не було. Режим тиші вздовж лінії розмежування зберігався повною мірою.

Українські військовослужбовці перебувають в готовності адекватно реагувати на небезпечні і провокаційні дії ворога.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Рецепт домашнего соуса “Тартар” вкуснее магазинного аналога

Соус "Тартар" является очень пикантным и подходящим ко многим блюдам.

Насколько чистые стаканы в Укрзализныце? Проверка  на стафилококк

Чаепитие в поездах Укрзализныци – это уже ритуал, который проходят практически все...

Какой кофе не вредит здоровью? Совет кардиолога

Кофе это очень частый напиток на столах людей по всему миру.

Почему желтеют листья рассады и как с этим бороться?

У дачников и огородников уже подрастает рассада, тем не менее, иногда появляются...