Суббота , 4 Май 2024
Мир

Королева Великої Британії провела ніч у лікарні: що сталося

Королева Єлизавета II провела ніч у лікарні, а раніше скасувала візит до Північної Ірландії, повідомляє Sky News з посиланням на Букінгемський палац.

Згідно із заявою Букінгемського палацу, 95-річна королева Великої Британії поступила в лікарню в середу і повернулася до Віндзорського замку в четвер, інформує Інтерфакс Україна.

“Дотримуючись медичної поради відпочити кілька днів, королева відвідала лікарню в середу вдень для проведення деяких попередніх обстежень, повернулася до Віндзорського замку сьогодні в обідній час і залишається в гарному настрої”, – заявив представник.

Зазначається, що перебування Єлизавети II в лікарні не було пов’язано з COVID-19.

У четвер королева мала відвідати церковну службу в місті Арма, присвячену сторіччю розділу Ірландії і заснуванню Північної Ірландії, але була змушена скасувати візит за рекомендацією лікарів.

Очікується, що вона все ж таки братиме участь у конференції з питань клімату COP26 у Глазго (Шотландія) наприкінці цього місяця.

Джерело в Букінгемському палаці повідомило телеканалу CNN, що про візит до лікарні з самого початку не було оголошено, тому що передбачалося, що це буде коротке перебування.

Співрозмовник також повідомив, що королева повернулася за свій робочий стіл у четвер вдень і виконувала легкі обов’язки.

Єлизавета II є найбільш довго правлячим монархом у світі, вона виконує свої обов’язки майже сім десятиліть.

Інтерфакс Україна

Leave a comment

Добавить комментарий


Warning: mysqli_query(): (HY000/3): Error writing file '/tmp/MYfd=126' (OS errno 28 - No space left on device) in /var/www/www.gazetavv.com/data/www/gazetavv.com/wp-includes/class-wpdb.php on line 2349

Свежие новости

Погода

Новости по теме

У Байдена заявили, что Китай пока не готов работать над справедливым миром в Украине

США не наблюдают активности со стороны Китая в направлении мира.

США временно одобрили расчеты с банками из РФ

Правительство США разрешило проводить операции с российскими банками.

Макрон готов к обсуждению идеи использования ядерных боеголовок для “защиты ЕС”

Макрон высказался о возможности "защиты ЕС" с помощью ядерного вооружения.