Вторник , 30 Апрель 2024
Мир

Принц Вільям і Кейт Міддлтон показали нові фото до десятої річниці весілля

Подружжя відзначає 10-ту річницю весілля REUTERS

З нагоди річниці Кейт і Вільям за традицією поділилися на своїй сторінці в Instagram новими знімками, автором яких став британський фотограф Кріс Флойд.

Підпис до одного з фото говорить: “10 років”, а до іншого стоїть підпис: “Знято на цьому тижні напередодні 10-ї річниці весілля герцога і герцогині”, повідомляє ТСН.  

На Кетрін одягнено плаття від бренду Ghost, а також нова підвіска від Asprey, волосся укладене красивими локонами, а на обличчі макіяж. Пара буквально світиться від щастя і торкається один одного на фотографіях. Принц Вільям також одягнений одяг синіх відтінків: брюках, блакитній сорочці і синьому джемпері. 

instagram.com/kensingtonroyal/ 

Фотограф Кріс Флойд також опублікував одну з фотографій на своїй сторінці в Instagram і написав: “Нещодавно я вперше в житті відвідав Кембридж. У той же день за дивовижним збігом обставин мене попросили сфотографувати герцога і герцогиню Кембриджських на їхню десяту річницю весілля. Було дуже приємно провести з ними час в Кенсінгтонському палаці, тим більше що герцогиня досить захоплений фотограф. З річницею!”. 

instagram.com/kensingtonroyal/ 

Пишних святкувань річниці не буде через жалобу за принцом Філіпом. Чоловік королеви Єлизавети II помер 9 квітня 2021 року.

ТСН

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США временно одобрили расчеты с банками из РФ

Правительство США разрешило проводить операции с российскими банками.

Макрон готов к обсуждению идеи использования ядерных боеголовок для “защиты ЕС”

Макрон высказался о возможности "защиты ЕС" с помощью ядерного вооружения.