Четверг , 2 Май 2024
Мир

У Таїланді завдяки коронавірусу припинили експлуатувати слонів

Пандемія коронавірусу поставила хрест на туристичному бізнесі багатьох країн, зокрема й Таїланду. Але немає лиха без добра: слони, яких раніше використовували для катання туристів, змогли достроково піти у відставку. У парку Maesa Elephant Camp, розташованому в провінції Чіангмай, з тварин вже зняли важкі сідла, призначені для перевезення туристів. У найкращі дні слони в парку катали близько 1000 чоловік на добу, повідомляє Global News.

Разом з тим представники парку звернулися до любителів природи з проханням про допомогу: на утримання 78 слонів потрібні кошти. Щодня парку потрібно від 2000 до 3000 кг корму – кукурудзи та інших рослин, до яких звикли його мешканці. Витрати на догляд за слонами складають близько 1500 доларів США в день, і це без урахування оплати праці 350 співробітників.

При цьому в Maesa Elephant Camp пообіцяли, що навіть коли карантин буде знято, слони більше не будуть перевозити людей -планується, що вони будуть гуляти по території, а туристи зможуть милуватися ними з безпечної відстані.

 

poglyad.tv

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США временно одобрили расчеты с банками из РФ

Правительство США разрешило проводить операции с российскими банками.

Макрон готов к обсуждению идеи использования ядерных боеголовок для “защиты ЕС”

Макрон высказался о возможности "защиты ЕС" с помощью ядерного вооружения.