Пятница , 3 Май 2024
Общество

Very Peri: Pantone оголосив колір наступного року. ФОТО

Кольором 2022 став колір Very Peri (Фото: @pantone.com)

Інститут кольору Pantone оголосив колір наступного року. На думку його авторів, “новий сміливий колір заохочує особисту винахідливість та творчість”.

Для наступного, 2022 року, Інститут кольору обрав колір PANTONE 17-3938, який отримав назву Very Peri, інформує UAINFO.org. 

Як сказано в описі кольору, він демонструє безтурботну впевненість та сміливу цікавість. Автори також називають колір “допитливим та інтригуючим, що оживляє творчий дух”. Його завдання – допомогти “прийняти ландшафт можливостей, що змінився”. Відновлюючи вдячність за деякі якості, які символізує синій, доповнені новою перспективою, яка резонує сьогодні, PANTONE 17-3938 Very Peri представляє майбутнє у новому світлі.

Цікаво, що Peri у перській міфології – це витончені крилаті духи, відомі своєю красою та пустотливістю.

“PANTONE 17-3938 Very Peri складається з синіх і фіолетово-червоних відтінків. Він демонструє життєрадісний настрій та динамічну присутність, яка заохочує сміливу творчість та творче самовираження”, – сказано в описі кольору.

Very Peri – це символ глобального духу часу та переходу, який ми переживаємо. Коли ми виходимо з інтенсивного періоду ізоляції, наші уявлення та стандарти змінюються, а наше фізичне та цифрове життя зливаються по-новому. Цифровий дизайн допомагає нам розширити межі реальності, відкриваючи двері в динамічний віртуальний світ, де ми можемо досліджувати та створювати нові кольорові можливості. З тенденціями в іграх, зростаючою популярністю метавсесвіту та зростаючою художньою спільнотою в цифровому просторі PANTONE 17-3938 Very Peri ілюструє злиття сучасного життя та те, як колірні тенденції в цифровому світі проявляються у фізичному світі і навпаки.




Процес вибору кольору року Pantone вимагає ретельного розгляду та аналізу тенденцій. Щоб підходити до вибору щороку, експерти з кольору Pantone в Pantone Color Institute прочісують світ у пошуках нових кольорів.

Це може включати індустрію розваг і виробництво фільмів, подорожі колекції мистецтва та нових художників, моду, усі сфери дизайну, популярні туристичні напрямки, а також новий спосіб життя, стиль гри та соціально-економічні умови. Вплив також може випливати з нових технологій, матеріалів, текстур та ефектів, які впливають на колір, відповідних платформ соціальних мереж і навіть майбутніх спортивних подій, які привертають увагу всього світу.

Фото: @pantone.com

Протягом 23 років “Колір року” від Pantone впливав на розробку продуктів і рішення про покупку в багатьох галузях, включаючи моду, домашні меблі та промисловий дизайн, а також упаковку продуктів і графічний дизайн.

Нагадаємо, кольором 2021 року Pantone назвав поєднання двох кольорів – Абсолютний сірий (Ultimate Gray) та 13-0647 Освітлення (Illuminating).

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Признаки неуважения, с которыми сталкиваются все

Часто можно столкнуться с неуважительным отношением к себе со стороны другого человека.

Почему женщины не должны бояться потерять мужчину? Мнение психолога

Женщины в основном всегда имеют страх расставания со своей второй половиной.

Сколько украинских школ изучают русский язык как отдельный предмет?

По состоянию на 20 июля 2023 подконтрольной украинскому государству территории работало 10...

Спонтанные подарки: когда дарить цветы без повода

Спонтанные подарки зачастую несут в себе глубокий смысл и особую ценность.