Пятница , 3 Май 2024
Общество

Маски, дистанція та температурний скринінг: рекомендації МОЗ щодо роботи в офісах

Міністерство охорони здоров’я рекомендує допускати працівників в офісне приміщення лише після температурного скринінгу, в масках та з дотриманням соціальної дистанції.

Про це сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу в середу, відповідаючи на запитання про рекомендації МОЗ щодо організації роботи в офісі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Звичайно, це доступ до офісних приміщень після проведення температурного скринінгу (якщо температура перевищує 37,2, то людина не допускається до офісу), допуск до офісного приміщення виключно в масках або в респіраторах, обов’язкова обробка рук антисептиками, дотримання соціальної дистанції під час спілкування і під час перебування в тому чи іншому приміщенні з точки зору одна людина на певну кількість метрів. Тобто всі ці рекомендації, які ми даємо, ми на 100% впевнені, що вони суттєво знижують ризик захворювання на COVID-19», – сказав Степанов.

Він звернувся до всіх українців із закликом дотримувалися рекомендацій МОЗ, аби не наражати на небезпеку себе, своїх близьких і колег.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 20 травня лабораторно підтверджено 19 230 випадків COVID-19, зокрема за добу виявлено 354 нові випадки. З початку епідемії одужало 5955 осіб, померло 564 людини.

ukrinform.u

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Признаки неуважения, с которыми сталкиваются все

Часто можно столкнуться с неуважительным отношением к себе со стороны другого человека.

Почему женщины не должны бояться потерять мужчину? Мнение психолога

Женщины в основном всегда имеют страх расставания со своей второй половиной.

Сколько украинских школ изучают русский язык как отдельный предмет?

По состоянию на 20 июля 2023 подконтрольной украинскому государству территории работало 10...

Спонтанные подарки: когда дарить цветы без повода

Спонтанные подарки зачастую несут в себе глубокий смысл и особую ценность.