Вторник , 21 Май 2024
Общество

За добу захворіли 9 дітей та 32 медики — Ляшко

За минулу добу, з 6 квітня, зі 143 нових випадків на COVID-19 захворіли 9 дітей та 32 медичних працівники.

Про це на брифінгу 7 квітня сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За минулу добу ми зареєстрували 143 випадки коронавірусної хвороби, всі вони підтверджені лабораторним методом полімеразно-ланцюгової реакції, який є золотим стандартом діагностики коронавірусної хвороби у світі. Також була виявлена 521 особа, серед них 41 дитина, з підозрою на COVID-19. Зі 143 зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби 9 випадків зареєстровано у дітей і, на жаль, 32 медичних працівників”, – сказав Ляшко.

Він додав, що з нових 143 випадків до лікарень було госпіталізовано 35 осіб, з яких двоє дітей і один медпрацівник. З 35 госпіталізованих на апаратах штучної вентиляції легень перебувають 7 осіб.

“Ми можемо сказати, що зі 143 випадків 7 в критичному, тяжкому стані, які потребують реанімаційних заходів”, – сказав Ляшко.

Серед 7 летальних випадків, які сталися за добу, за словами Ляшко, люди віком від 42 до 70 років. Водночас один летальний випадок, який ввечері стався в Олександрівській лікарні в Києві, ще не увійшов в загальну статистику, він буде розглянутий окремо.

У всіх померлих, за словами Ляшка, віком від 60 років були супутні захворювання, які призвели до несумісних з життям станів.

Наразі в закладах охорони здоров’я перебуває 691 особа, з них 34 – діти. На апараті штучної вентиляції легень – 30 осіб.

ukrinform.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

У каких знаков Зодиака сбудуться мечты в последние Полнолуние весны?

Последнее Полнолуние этой весны, которое наступит 23 мая даст некоторым знакам Зодиака...

Какие бесплатные лекарства могут получить украинцы и где их взять?

Жители украинского государства имеют право на получение бесплатных лекарственных средств.

Сколько десятков тысяч гривен может стоить старая кукла?

Некоторые игрушки, которым много лет, особенно это касается различных кукол, могут стать...

Сколько украинцев смотрят российский YouTube? Данные статистики

Жители украинского государства продолжают смотреть контент, который создают жители Российской Федерации, либо...