Пятница , 3 Май 2024
Общество

На Україну насувається різке похолодання

У найближчі дві доби погода в Україні зміниться: очікується похолодання, дощі з переходом, окрім південної частини, на сніг, місцями з утворенням снігового покриву та ожеледиці, повідомляє в п’ятницю Укргідрометцентр.

У суботу, 21 березня, вночі в західній частині, вдень в Україні, окрім східних областей, дощ, увечері в західних і північних областях із мокрим снігом, удень у Карпатах рясний сніг. Вітер північно-західний, північний, 7-12 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, в східних областях 0-3° морозу, вдень у західних і північних областях 4-9° тепла, на решті території 7-12°, на півдні місцями до 16° тепла, в Карпатах протягом доби 0-5° тепла.

У Києві – вночі без опадів, удень часом дощ із переходом увечері в мокрий сніг. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 6-8°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 21 березня найвища температура вдень була 20,3 тепла в 1974 році, найнижча вночі 20,0 морозу в 1942 році.

У неділю, 22 березня, погода в Україні зміниться.

У західних, північних і Вінницькій областях невеликий мокрий сніг (у Карпатах уночі рясний сніг), температура знизиться вночі до 0-5° морозу, вдень до 3° тепла – 2° морозу; у центральних і Харківській областях дощ із мокрим снігом, температура вночі та вдень 0-5° тепла; на решті території помірні дощі, температура протягом доби 4-9° тепла. Вітер північний, на сході південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві погода також зміниться. Очікується невеликий мокрий сніг, вітер північний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура знизиться: вночі до 0-5° морозу, вдень від 3° тепла до 2° морозу.

ua.interfax.com.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Почему женщины не должны бояться потерять мужчину? Мнение психолога

Женщины в основном всегда имеют страх расставания со своей второй половиной.

Сколько украинских школ изучают русский язык как отдельный предмет?

По состоянию на 20 июля 2023 подконтрольной украинскому государству территории работало 10...

Спонтанные подарки: когда дарить цветы без повода

Спонтанные подарки зачастую несут в себе глубокий смысл и особую ценность.

Почему мы идеализируем партнёра? Замечание врача

Видеть лучшие черты в своём партнёре может быть отличной чертой для любой...