Пятница , 3 Май 2024
Общество

Прикриваючи свою безпорадність, влада готова збільшити кількість смертей українців від інших хвороб

Міністр економіки Милованов, розуміючи весь масштаб безпорадності уряду перед глобальним світовим викликом у вигляді коронавірусу, намагається прикритися завищеними даними про смертність українців в попередні роки,- вважає політичний експерт Олег Постернак.

Він звернув увагу, що в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» Милованов вирішв згадати про наслідки «свинячого грипу» A/H1N1. Але при цьому вдався до маніпуляцій. Адже за офіційними даними ВООЗ, у 2009 році в Україні від цієї хвороби померла 71 людина. Проте міністр несподівано заявив, що кількість жертв перевищила 1100 осіб.

«Навіщо некрофілові Милованову точність і чесність, якщо можна в одну цифру збити загальну кількість померлих від простудних хвороб і від свинячого грипу. Це при тому, що в ті часи смертність від грипу була на 20% менше, ніж зараз», – обурився експерт на своїй сторінці у Facebook.

Постернак припустив, що в цьому може полягати нова тактика влади, коли відсутність дій та власну безпорадність у боротьбі з COVID 2019, прикриватимуть маніпуляціями статисткою за минулі роки.

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко натомість закликала владу вивчити досвід попередніх урядів, як успішний, так і помилковий, щоб спільними зусиллями запобігти поширенню небезпечного вірусу.

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Почему женщины не должны бояться потерять мужчину? Мнение психолога

Женщины в основном всегда имеют страх расставания со своей второй половиной.

Сколько украинских школ изучают русский язык как отдельный предмет?

По состоянию на 20 июля 2023 подконтрольной украинскому государству территории работало 10...

Спонтанные подарки: когда дарить цветы без повода

Спонтанные подарки зачастую несут в себе глубокий смысл и особую ценность.

Почему мы идеализируем партнёра? Замечание врача

Видеть лучшие черты в своём партнёре может быть отличной чертой для любой...