Вторник , 21 Май 2024
Общество

Хоакін Фенікс врятував корову з телям зі скотобійні в Лос-Анджелесі

Через 48 годин після пам’ятної промови на церемонії Оскар, де Хоакін Фенікс викрив м’ясоїдів в тому, що вони крадуть молоко у телят, Хоакін Фенікс провів спецоперацію з порятунку корови з телям.

Через півтора тижні після церемонії нагородження Оскар, американська організація із захисту тварин Farm Sanctuary, яка спеціалізується на захисті домашньої худоби, опублікувала відео, на якому Хоакін Фенікс відвіз зі скотобійні теля і корову.

Виконавець головної ролі в фільмі Джокер Тодда Філліпса разом зі своєю нареченою Руні Мара і активістами групи Los Angles Animal Save відвідали скотобійню в Піко Рівера в Каліфорнії. Хоакін Фенікс поспілкувався із її власником і умовив його передати їм корову і теля, яке народилося приблизно за тиждень до їх візиту.

Вони перевезли врятоване теля та його маму до заповідника, де ті зможуть жити не як домашня худоба. Тварини отримали клички Ліберті і Індиго, повідомляє Deadline.

«Ніколи не думав, що зустріну таке доброзичливе ставлення на скотобійні. Але, зустрівшись із Ентоні (власником скотобійні) і відкривши йому серце, я побачив, що у нас може бути більше спільного, ніж відмінного. Без його акту доброти Ліберті і її малятко Індиго чекала б жахлива загибель. Хоча ми будемо продовжувати боротися за звільнення всіх тварин, які страждають у цих репресивних системах, ми повинні зробити паузу, щоб відзначити перемоги і людей, які допомогли добитися їх», – після повернення до заповідника.

 

Нагадаємо, отримуючи Оскар за Кращу чоловічу роль Хоакін Фенікс зі сцени звинуватив людей у споживчому ставленні до природи: «ми відчуваємо за собою право запліднити корову і забирати її теля» і що «молоко, призначене для її дитинчати, ми додаємо собі в каву і пластівці».

Хоакін Фенікс відомий активними протестами на захист навколишнього середовища і проти кліматичних змін. Крім того, він з раннього дитинства став суворим веганом за власним переконанням.

nv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

У каких знаков Зодиака сбудуться мечты в последние Полнолуние весны?

Последнее Полнолуние этой весны, которое наступит 23 мая даст некоторым знакам Зодиака...

Какие бесплатные лекарства могут получить украинцы и где их взять?

Жители украинского государства имеют право на получение бесплатных лекарственных средств.

Сколько десятков тысяч гривен может стоить старая кукла?

Некоторые игрушки, которым много лет, особенно это касается различных кукол, могут стать...

Сколько украинцев смотрят российский YouTube? Данные статистики

Жители украинского государства продолжают смотреть контент, который создают жители Российской Федерации, либо...