Четверг , 9 Май 2024
Разное

Доба на фронті: внаслідок обстрілів бойовиків поранені двоє військових

За минулу добу, 22 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Внаслідок обстрілів двоє українських захисників отримали поранення.  

Рро це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС, інформує UAINFO.org.

Зокрема, три порушення режиму тиші – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Так, в напрямку Попасної противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. У бік Причепилівки ворог двічі здійснив обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

У районі Лебединського окупанти відкривали вогонь два рази, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм. Біля Кам’янки російські найманці обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Павлополя противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. 

Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого – задовільний, іншого – тяжкий.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 23 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. 

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації. 

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как украинские военные встретили Пасху?

Генеральный штаб ВСУ сделал подборку фотографий, на которых можно увидеть то, как...

Кому лучше не есть хрен? Риск острых продуктов

Польза хрена для организма, и каким людям его есть нельзя.

ВС РФ казнили 15 боевиков ВСУ при сдаче в плен с декабря

ВС РФ по меньшей мере казнили 15 украинских военнослужащих за декабрь 2023...