Суббота , 4 Май 2024
Политика

Обшуки в КМДА не торкнулися департаменту, де працює “людина Єрмака” – Bihus.Info

У новому розслідуванні Bihus.Info йдеться про те, що масові обшуки в Київській міській державній адміністрації (КМДА) у 2021 році не торкнулися департаменту, де працює чиновник, близький до голови ОП Андрія Єрмака.

У сюжеті йдеться про те, що правоохоронці жодного разу не проводили обшуки у Департаменті благоустрою КМДА, який із 2019 року очолює Олексій Кулеба, інформує НВ.

“Це моє було прохання. В розмові з Єрмаком він сказав, що там були зауваження і благоустрій – корумпована складова, тобто корумпований. Я кажу – добре, я готовий. Якщо ви мені можете надати людину, я готовий поставити людину, але максимально ефективну. Ніяких політичних зобов’язань не було, нічого. Через деякий час Єрмак дав мені – “подивись цю людину”, – заявив мер Києва Віталій Кличко. 

Журналісти Bihus.Info надіслали запит до КМДА та отримали дані, що Департамент з благоустрою справді не перевірявся правоохоронцями у 2021 році.

З весни 2021 року правоохоронці провели обшуки у Київавтодорі, Київзеленбуді, Київміськсвітлі, Київському метрополітені та Київпастрансі, в офісі Головного інформаційно-обчислювального центру (ГІОЦ), Київводфонді та інших департаментах КМДА.   

НВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...