Пятница , 3 Май 2024
Политика

Херсонські кульбіти, або як “Слуга народу” намагається виграти довибори на Херсонщині – Віктор Таран

“За три дні до завершення виборчої кампанії на 184 окрузі відбулась рокіровки кандидатів. Кандидат від опозиції знявся на користь чинного губернатора від “Слуги народу”.  А за це він отримав – посаду губернатора області. Звучить комічно?”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран, інформує UAINFO.org.

“Насправді все закономірно. Тільки в такому разі з’являються шанси на перемогу у кандидата від Слуг народу, ще вчора голови Херсонської облдержадміністрації С.Козиря. А «перемога» політичній силі президента Зеленського вкрай необхідна.

Падіння рейтингу президентської партії після розколу слуг народу, викидання екс-спікера Д.Разумкова та суттєвого падіння підтримки внаслідок Вагнергейту, Пандора пейперс та інших численних скандалів – видно неозброєним оком Саме тому прийнято рішення про розкручення супер-перемог у 184 виборчому окрузі Херсонської та 197 виборчому окрузі Черкаської областей.

Цей обмін посади губернатора області на шанс перемоги свого слуги народу показує їх прагматизм. Все заради картинки, піару, а ідеологічна належність до іншої політичної сили лише фікція.

Ось тільки на політичній вибір впливає не тільки рейтинг підтримки, а ще і НЕ підтримка у жодному разі. Бо голоси опозиційного кандидата не перейдуть до провладного. Це так не працює.  До речі, ця рокірування дає шанс на перемогу опозиційним кандидатам…”, – завершує політолог.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...