Суббота , 4 Май 2024
Политика

Газ в обмін на політичну лояльність: Зеленський заявив, що деякі регіони України не зможуть отримати газ за пільговою ціною – Назар Приходько

“АГА… «Ясно-понятно»… Зеленський на ICTV заявив, що деякі регіони України НЕ ЗМОЖУТЬ отримати газ за пільговою ціною, зафіксованою у меморандумі з “Нафтогазом”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, інформує UAINFO.org.  

“За словами Зеленського, «це може бути, якщо деякі представники місцевої влади не встигнуть зробити всі кроки, які вони відповідально пообіцяли і мають виконати»… Грубо кажучи – газ в обмін на політичну лояльність. Типовий приклад знову ж таки політичного шантажу.

Саме тому, я повною мірою підтримую ініціативу Віталія Кличка по відродженню Райрад у столиці. Нам потрібна максимально автономна, ВЛАСНА вертикаль влади, аби кожного разу не залежати від опіумних марень Банкової. Київ здатен себе забезпечити самостійно. А от шантажувати інші регіони газом… Це гірше за Кучму. Це шлях Януковича, Володимир Олександрович. Ним далеко не зайдеш”, – завершує Приходько.

 


Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...