Понедельник , 6 Май 2024
Политика

“За що там можна хейтити?”: Никифоров розповів про меседж знімка з висунутим язиком із Вашингтона

Фото: Скриншот Сергій Никифоров

Прессекретар президента України Сергій Никифоров уперше прокоментував знімок, де він висунув язика і підібрав ракурс таким чином, що здається, ніби він тримає в пальцях Монумент Вашингтона.

Telegram-каналу “Політика країни” він розповів, що йшлося про самоіронію, а знімок вирвали з контексту, інформує UAINFO.org.

“Там насправді не одне фото, а два. Я думаю, більшість людей друге фото не бачило. Це серія фотографій, і вони пов’язані. Два фото – дві протилежності. Їх треба розглядати в комплекті. Така самокритика. На одному фото я серйозний, замислений, дивлюся вдалину, а на другому – дивіться, я тримаю в руках “пірамідку”! Це дві сторони спектра”, – зазначив прессекретар глави держави.

За словами Никифорова, він не належить до жодного з цих образів, перебуваючи десь по центру між ними. При цьому він не очікував, що через публікацію цієї фотографії підніметься такий галас.

“Не чекав зовсім. Я до сих пір дивлюся на це і не розумію, за що там можна хейтити. Але зате я тепер краще розумію очікування людей від прессекретаря президента: кам’яне обличчя, посміхатися не можна, язика висовувати не можна, танцювати не можна, нічого не можна – ну, добре, добре”, – міркує Сергій Никифоров.

При цьому, як він стверджує, ніякої негативної реакції на публікацію цих фото ні з боку президента, ні з боку будь-кого з команди не було. Однак сам він прийшов до висновку, що подібні речі краще не публікувати.

“Напевно, ніякої іронії та самоіронії допускати не можна, тому що це руйнується одним рухом”, – міркує Никифоров.

Представник президента зазначив, що 19 вересня мав намір піти на ЛГБТ-прайд у Києві, проте тепер сумнівається, що цей похід буде доречним.

“Тому що взагалі буде катастрофа”, – зазначив Никифоров.

Як повідомлялося раніше, прессекретар президента України Сергій Никифоров у ході робочої поїздки в США вирішив пожартувати на тлі Монументу Вашингтона. У свій Instagram він опублікував фотографію, на якій він “тримає” пам’ятник двома пальцями і висовує язик.

Його користувачі не оцінили жарт прессекретаря президента.

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...