Четверг , 2 Май 2024
Политика

Віктор Таран: Цікаво, яку посаду отримає Меркель в російських енергетичних компаніях після того, як піде з посади канцлера?

“Поки ви обговорюєте пакт Байдена з фрау Ріббентроп, я вам ще гарних новин приніс. Насправді ні. Ми отримали черговий геополітичний удар по Україні. Німеччина вимагає від України імплементувати формулу Штайнмаєра в українське законодавство. Кажуть це необхідна умова для врегулювання конфлікту на Донбасі”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран, інформує  UAINFO.org.

“Нагадаю, формула передбачає спершу амністію бойовикам, потім проведення виборів в ОРДЛО. Утворення бойовиками (закреслено) новообраними депутатами органів влади. І лише потім (!) передачу контролю за кордоном українській стороні (!) Так от. нагадаю фрау Ріббентроп, що для того або зупинилась україно-російська війна цього точно не потрібно робити Потрібно посилити санкції проти Росії, заблокувати запуск ПП-2, надати Україні летальну зброю та іншу реальну допомогу

А те що зараз робить Німеччина це потакання агресору і спонукання до подальшого росту агресії на Сході Думаю в рамках великої угоди між США-Росією-Європою саме Німеччині відвели роль стати адвокатом та головним лобістом Росії у Європі.

Все логічно – за пару місяців Меркель іде на пенсію. Тож може робити різні кульбіти. Дорого. Цікаво, яку посаду отримає Меркель в російських енергетичних компаніях після того, як піде з посади канцлера? З подачі Путіна, яку Наглядову раду очолить? Ну що ж, чекаємо відповіді Зеленського. Якщо він знову проковтне цей ляпас і почне готуватись до імплементації формули Штанмаєра нас чекає гаряча протестна осінь Крапки над і розставить зустріч Байдена і Зеленського Спостерігаємо і готуємось”, – завершує Таран.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...